Στρώμα Ort Douve
logo perdormire

Στρώμα Ort Douve

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Extra Soft Foam
Extra Soft Foam

Extra Soft FoamΑυτό το ιδιαίτερο υλικό προσφέρει ανώτερη τεχνική απόδοση. Ενισχύει το στρώμα με μια έξτρα απαλή αίσθηση κατά τη ξεκούραση. Προτείνεται για όλους αυτούς που αγαπούν την αίσθηση ενός απαλού προϊόντος το οποίο προσαρμόζεται τέλεια στα περιγράμματα των σωμάτων τους καθώς παράλληλα διατηρεί τη φυσική σταθερότητα του στρώματος.

Bio Visco Mind
Bio Visco Mind

Bio Visco MindΑυτό το εξαίρετο υλικό προσαρμόζεται στο βάρος του σώματος, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση. Είναι εμπλουτισμένο μόνο με φυσικά υλικά, όπως αιθέρια έλαια, τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Το Bio Visco Mind® έχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ- ΤΕΧ®Standard 100.

Bio Water Foam
Bio Water Foam

Bio Water FoamΤο Bio Waterfoam αποτελείται από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων και βοτάνων τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν ρητά τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή ενέργειας για το σώμα, το μυαλό και το πνέυμα. Έχει υψηλή αντιφλεγμονώδη και καρδιοπροστατευτική αξία, ευνοώντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Eπίσης τα αιθέρια έλαια προσφέρουν αρωματοθεραπεία η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλές συμπληρωματικές θεραπευτικές αγωγές στον κόσμο. Είναι το πιο καινοτόμο προϊόν που συνδέεται με εντελώς φυσικές πρώτες ύλες , κάνοντας το σημείο αναφοράς στην αγορά των στρωμάτων. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

viscose
removable

Νew Technology!

Oι ατομικές ανάγκες σας όσον αφορά τον ύπνο είναι διαφορετικές από τον σύντροφο σας; Ψάχνεται ένα στρώμα που να προσαρμόζεται ακριβώς στο σωματότυπό σας; Το τεχνολογικά προηγμένο στρώμα Ort-Douve κατασκευάστηκε για να χαρίζει εξατομικευμένη άνεση οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε! Διαθέτει 26 ξύλινες τάβλες (13 στη κάθε μεριά) στο διπλό μέγεθος που σας δίνουν την δυνατότητα να προσαρμόσετε την σκληρότητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.Οι καινοτόμες εργονομικές τάβλες είναι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Είναι ένα στρώμα που παρέχει εργονομική υποστήριξη στο σώμα σε οποιαδήποτε στάση ύπνου και αν επιλέγετε. Διαθέτει ειδική εφαρμογή στο κινητό που σας δίνει τη δυνατότητα να προσωποποιήσετε τον ύπνο σας προσθέτοντας τα χαρακτηριστικά σας(ύψος,βάρος,ηλικία κ.ά) αλλά και τη στάση που κοιμάστε για να προσαρμόσετε ακριβώς το στρώμα σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Στρώμα Ort Douve
Στρώμα Ort Douve εσωτερικό

Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από 3 στρώσεις υλικών : στο πάνω μέρος έχει το υλικό bio visco mind® ένα υλικό που προσαρμόζεται στο βάρος του σώματος, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση. Είναι εμπλουτισμένο μόνο με φυσικά υλικά, όπως αιθέρια έλαια, τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν τον ύπνο και μειώνουν το στρες.Το Bio Visco Mind® έχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ- ΤΕΧ®Standard 100.Στη μέση διαθέτει το brown waterfoam cfc free ένα υλικό με ισχυρές εργονομικές ιδιότητες για τη σωστή στήριξη του ανθρώπινου κορμού. Στο κάτω μέρος αποτελείται από το Bio waterfoam από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων και βοτάνων τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν ρητά τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή ενέργειας για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

στρωμα με application

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 22cm που αποτελείται από 5cm Bio Visco mind® ergonomic με αιθέρια έλαια, 3cm brown watefoam cfc free ,14cm Bio waterfoam cfc free με αιθέρια έλαια και ξύλινες τάβλες που σας δίνουν την δυνατότητα να προσαρμόσετε την σκληρότητα σύμφωνα με τις ανάγκες σας( 26 ξύλινες τάβλες στο διπλό μέγεθος και 13 στο μονό)

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Παγκόσμια πατενταρισμένη εφεύρεση

Παγκόσμια πατενταρισμένη εφεύρεση

Πρωτοτοποριακή εφαρμογή στο κινητό

Πρωτοτοποριακή εφαρμογή στο κινητό που σας δίνει τη δυνατότητα να προσωποποιήσετε τον ύπνο σας

Αντιμικροβιακό ύφασμα Viscose

Αντιμικροβιακό ύφασμα Viscose με 2cm extra soft στη μια πλευρά και 2cm extra soft στην άλλη

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 27cm

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

δωρεαν παραδοση στρώματος

Δωρεάν Μεταφορικά
με αγορές άνω των 500€
εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος