Προφίλ

stromata

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία flexystrom είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Perdormire, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες κατασκευής στρωμάτων παγκοσμίως. Με παρουσία από το 1971 σε πάνω από 40 διεθνείς αγορές έχει αποκτήσει ηγετική θέση στη παγκόσμια παραγωγή στρωμάτων.

Η μονάδα παραγωγής καλύπτει πλέον μια έκταση που υπερβαίνει τα 20.000 m2. Με ημερήσια παραγωγή πάνω από 4.000 στρώματα.

Η επιτυχία μας βασίζεται στην εμπειρία,την υπεροχή των προϊόντων μας, την προσοχή στην λεπτομέρεια και την άμεση σχέση με τους πελάτες μας. Παράγουμε στρώματα που ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας, μέσα από δοκιμές και αυστηρούς ελέγχους.

Γιατί να επιλέξετε στρώμα Flexy Strom

1.

Εμπειρια και επαγγελματισμος

Χάρη στην 50 έτη μας εμπειρία και αφοσίωση στη κατασκευή στρωμάτων προσπαθούμε συνεχώς να βελτιωνόμαστε και να ανταποκρινόμαστε πλήρως στις απαιτήσεις των καταναλωτών κατασκευάζοντας εξειδικευμένα προϊόντα ύπνου υψηλής ποιότητας.

2.

Χιλιαδες ικανοποιημενοι πελατες

Μεγαλύτερη εγγύηση για την ποιότητα της εξυπηρέτησης μας είναι οι χιλιάδες ικανοποιημένοι πελάτες που μας προτιμούν και μας στηρίζουν σε όλη την Ελλάδα. Αν διστάζετε να μας εμπιστευτείτε απλά κάντε μία έρευνα στο διαδίκτυο για την άποψη των πελατών μας.

3.

Συνεπεια

Η εταιρεία μας χαρακτηρίζεται για την συνέπεια της στους χρόνους παράδοσης των προϊόντων και είναι πιστή στη φιλοσοφία της δημιουργίας μιας σχέσης ζωής με τον πελάτη αφού δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην μετά την πώληση υποστήριξη(after sale service).

4.

Τιμες

Οι τιμές μας είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες της εποχής,προσφέροντας στους πελάτες μας άριστη ποιότητα προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

5.

Πιστοποιημενα Στρωματα Υπνου

Ολα μας τα στρώματα συνοδεύονται από διεθνείς πιστοποιήσεις που τα κατατάσσουν στα καλύτερα στρώματα της παγκόσμιας αγοράς.