Στρώμα Genesi HD
logo perdormire
medical

Στρώμα Genesi HD

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Extra Soft Foam
Extra Soft Foam

Extra Soft FoamΑυτό το ιδιαίτερο υλικό προσφέρει ανώτερη τεχνική απόδοση. Ενισχύει το στρώμα με μια έξτρα απαλή αίσθηση κατά τη ξεκούραση. Προτείνεται για όλους αυτούς που αγαπούν την αίσθηση ενός απαλού προϊόντος το οποίο προσαρμόζεται τέλεια στα περιγράμματα των σωμάτων τους καθώς παράλληλα διατηρεί τη φυσική σταθερότητα του στρώματος.

removable
Bio Foam Soya HR
Bio Foam Soya HR

Bio Foam Soya HRΤο Bio Foam Soya HR(High Resilience), αποτελείται από ένα μείγμα εκχυλισμάτων από ακατέργαστα έλαια σόγιας και αντιπροσωπεύει την τέλεια συμβίωση μοντερνισμού και φύσης. Τα έλαια σόγιας έχουν όλα τα ευεργητικά χαρακτηριστικά υγιεινής για την παραγωγή ενός υλικού με μια ιδιαίτερη ελαστικότητα η οποία αποδίδει μια αίσθηση δροσιάς, επαρκούς ενυδάτωσης και ευεξίας κατά τη διάρκεια του ύπνου. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

Visco Mind
Visco Mind

Visco MindEίναι ένα από τα πλέον σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των στρωμάτων. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε από τη NASA ( διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ) για τις ανάγκες των αστροναυτών στο διάστημα, αργότερα χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία των πιο εξελιγμένων στρωμάτων. Προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του ανθρώπινου σώματος, έτσι το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. Ανακουφίζει από τον πόνο στην πλάτη, στον αυχένα και τις αρθρώσεις. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

Genesi
Genesi

GenesiΤο Genesi έχει μια ξεχωριστή σύνθεση, στην οποία οι ίνες από άνθρακα, ασήμι και soya συνδιάζονται για να προσφέρουν βαθιά ευημερία. Οι ίνες από άνθρακα επιτρέπουν στο σώμα να εκφορτίζει τον στατικό ηλεκτρισμό που συγκέντρωσε κατά τη διάρκεια της μέρας. Οι εξαιρετικές αντιμικροβιακές ιδιότητες του ασημιού παρέχουν φυσική προστασία ενάντια σε μικρόβια και βακτήρια. Τέλος, η soya προσφέρει άνεση στο άγγιγμα και αποδίδει μια εξαιρετική αίσθηση προστασίας.

Visco Mind HD
Visco Mind HD

Visco Mind HDΤο Visco Mind HD® είναι ένα υλικό με υψηλής πυκνότητας ελαστική μνήμη (περίπου 95 kg/m3) πολύ περισσότερο από το Visco mind. Η υψηλή πυκνότητα προσφέρει μια έγκυρη συνταγή για την αντιμετώπιση των διάφορων παθολογιών (πόνος στη πλάτη και τον αυχένα) που προέρχονται από κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ- ΤΕΧ®Standard 100.

Σκληρότητα Στρώματος γραμμη

  • πλευρά Α
    /10
  • πλευρά Β
    /10
Στρώμα Genesi HD εσωτερικό
Στρώμα Genesi HD
Το στρώμα Genesi αποτελείται από 100% φυσικά υλικά και διαθέτει πιστοποίηση ως ιατρικό προϊόν από το δημόσιο υπουργείο Υγείας της Ιταλίας. Αποδεδειγμένα βοηθάει ως εργαλείο τους ανθρώπους να προλαμβάνουν, να αντιμετωπίζουν και να μετριάζουν συγκεκριμένες παθολογίες. Οι ιδιότητες αυτών των φυσικών υλικών είναι οι εξής: Άνθρακας: Βοηθάει στην απομάκρυνση των ηλεκτροστατικών φορτίων από το σώμα που συσσωρεύονται κατά την διάρκεια της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ηλεκτροβιολογική ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού με αποτέλεσμα την καλή διάθεση και ευεξία. Ασήμι: Είναι αναγνωρισμένο ως το πιο αντιμικροβιακό στοιχείο στη φύση. Οι ίνες ασημιού στο ύφασμα του Genesi αποτελούν ασπίδα προστασίας κατά των μικροβίων και των ακάρεων. Επιπλέον διατηρούν σταθερή την θερμοκρασία του σώματος και βοηθούν στην αποβολή της υγρασίας από την εφίδρωση κατά την διάρκεια του ύπνου. Σόγια: Απαλή υφή, φωτεινή όπως το μετάξι, η σόγια είναι η μοναδική βοτανική πρωτε νική ίνα στον κόσμο με μοναδικά ευχάριστη αφή και μια ξεχωριστή αίσθηση χαλάρωσης.

Τομή Στρώματος Genesi HD

Επιπλέον τα αμινοξέα της σόγιας είναι συγγενικά με τα αμινοξέα του ανθρώπινου δέρματος. Έτσι σε κάθε επαφή το σώμα αγκαλιάζεται από την φύση που προσφέρει φυσική προστασία και αναζοωγόνηση. Επίσης η επένδυση του visco mind® clima fresh® στη πάνω μεριά του υφάσματος ρυθμίζει τη θερμοκρασία με αόρατα μικροσφαιρίδια ικανά ν’ απορροφούν ή να ελευθερώνουν θερμότητα ανάλογα την ανάγκη που υπάρχει. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερη προσαρμογή στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας κατά την διάρκεια του ύπνου.

Η εσωτερική του δομή αποτελείται:

  • από το εξελιγμένο υλικό visco mind® Hd(high density) το οποίο αντιγράφει πλήρως τις καμπύλες του σώματος, με 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, η κάθε μία κατάλληλη για κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος (κεφάλι – αυχένας – πλάτη – μέση – λεκάνη –μηροί – γόνατα – πέλματα), δίνοντας την αίσθηση έλλειψης βαρύτητας με αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωση των μυών και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.
  • από το Bio Foam Soia Hr ένα καινοτόμο υλικό κατασκευασμένο 30% από φυσικά μη επεξεργασμένα εκχυλίσματα σόγιας σε συνδυασμό με νερό.

Χάρη σε αυτά τα μοναδικά υλικά το Genesi πρoσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο σώματος και ικανοποιεί απόλυτα κάθε απαίτηση στον ύπνο.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 21cm που αποτελείται από Visco Mind Hd και Bio Foam Soia Hr

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Αντιμικροβιακό ύφασμα με 2cm visco mind® clima fresh® με σόγια,ασήμι και άνθρακα

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 24cm

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

δωρεαν παραδοση στρώματος

Δωρεάν Μεταφορικά
με αγορές άνω των 500€
εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος