Στρωματα μονα

Flexystrom

Στρωματα μονα

Flexystrom

Στρωματα μονα

Flexystrom

Στρωματα μονα

Flexystrom

Μονά στρώματα ύπνου

Όλες οι σειρές στρωμάτων της flexystrom παράγονται σε όποια διάσταση επιθυμείτε.

Η flexystrom με έντονη την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και έχοντας πάντα στο μυαλό την τάση του να θεωρεί ο καθένας καλύτερο το στρώμα εκείνο που αντέχει η τσέπη του, προσφέρει :

  • την Economy Line στρωμάτων σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές (ενδεικτικά αναφέρουμε πως διπλό στρώμα μπορείτε να βρείτε από 239€).
  • την Natural line συλλογή στρωμάτων  (ενδεικτικά αναφέρουμε πως διπλό στρώμα της συλλογής Natural μπορείτε να βρείτε από 650€ ).
  • την Luxury line συλλογή στρωμάτων (ενδεικτικά αναφέρουμε πως διπλό στρώμα μπορείτε να βρείτε από 1320€ ).

Τα οφέλη ενός καλού στρώματος στην ανθρώπινη υγεία είναι αναμφισβήτητα  πολλά, από τα σημαντικότερα ωστόσο είναι η ευεξία, η πνευματική και σωματική  διαύγεια, η ανακούφιση από μυϊκούς πόνους καθώς και η δραστική μείωση του άγχους.

στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα στρωματα υπνου μονα