Ζήσε σήμερα μια μοναδική ONLINE εμπειρία ύπνου!

Είναι δύσκολο να αντισταθείς στην ασφάλεια και την ευκολία των αγορών από το σπίτι σου. Ωστόσο, ορισμένα στοιχεία της φυσική παρουσίας στο κατάστημα, δεν μπορούν να αντικατασταθούν - όπως η πρόσβαση σε έμπειρο προσωπικό που μπορεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις και να διασφαλίσει ότι η αγορά σας, ταιριάζει στις ατομικές σας ανάγκες.

Η Flexy Strom είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που σας δίνει τη δυνατότητα online δειγματισμού μέσω video κλήσης.

Προγραμματίστε μια δωρεάν, προσωπική video κλήση 30' λεπτών μέσω Zoom, Viber ή Skype μ' έναν καταρτισμένο σύμβουλο ύπνου της Flexy Strom σήμερα.

on line parousiasi stromaton viber

Απλό και Ασφαλές

Λόγω της δεδομένης κατάστασης και για την ασφάλεια όλων μας μπορείτε από την άνεση του σπιτιού σας να έχετε πρόσβαση σ' όλα τα προϊόντα μας και η εξειδικευμένη ομάδα πωλητών μας να απαντήσει σε κάθε ερώτηση σας.

προγραμματιστε ραντεβου
Πιστοποίηση LGA

Κανένα Ρίσκο ή Υποχρέωση Αγοράς

Μην ανησυχείτε, δεν υπάρχει καμία πίεση για αγορά. Η πεπειραμένη ομάδα μας είναι απλώς στη διάθεσή σας για να εξηγήσει και να σας αναλύσει τα οφέλη ενός καλού ύπνου αλλά και να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις έχετε σχετικά με τα προϊόντα και τα φυσικά υλικά που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή των στρωμάτων μας.

προγραμματιστε ραντεβου