Στρώμα Comfort Plus
logo perdormire

Στρώμα Comfort Plus

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Extra Soft Foam
Extra Soft Foam

Extra Soft FoamΑυτό το ιδιαίτερο υλικό προσφέρει ανώτερη τεχνική απόδοση. Ενισχύει το στρώμα με μια έξτρα απαλή αίσθηση κατά τη ξεκούραση. Προτείνεται για όλους αυτούς που αγαπούν την αίσθηση ενός απαλού προϊόντος το οποίο προσαρμόζεται τέλεια στα περιγράμματα των σωμάτων τους καθώς παράλληλα διατηρεί τη φυσική σταθερότητα του στρώματος.

Bio Foam Soya HR
Bio Foam Soya HR

Bio Foam Soya HRΤο Bio Foam Soya HR(High Resilience), αποτελείται από ένα μείγμα εκχυλισμάτων από ακατέργαστα έλαια σόγιας και αντιπροσωπεύει την τέλεια συμβίωση μοντερνισμού και φύσης. Τα έλαια σόγιας έχουν όλα τα ευεργητικά χαρακτηριστικά υγιεινής για την παραγωγή ενός υλικού με μια ιδιαίτερη ελαστικότητα η οποία αποδίδει μια αίσθηση δροσιάς, επαρκούς ενυδάτωσης και ευεξίας κατά τη διάρκεια του ύπνου. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

removable
100% non-allergenic fiber
100% non-allergenic fiber

100% non-allergenic fiberΗ χρήση αντιαλλεργικής ίνας έχει διάφορες θετικές ιδιότητες ως προς την υγεία και την άνεση ύπνου. Μένει άθικτη από μούχλα, μικροοργανισμούς και σκόνη και είναι μεγάλος σύμμαχος της ευεξίας στη νυχτερινή ανάπαυση.

Σκληρότητα Στρώματος γραμμη

  • πλευρά Α
    /10
  • πλευρά Β
    /10

Το στρώμα Comfort plus έχει σχεδιαστεί για να σας προσφέρει μοναδικές στιγμές χαλάρωσης. Παρέχει τη τέλεια στήριξη για την σπονδυλική στήλη, μειώνει ως και 80% το στριφογύρισμα στο κρεβάτι κατά την διάρκεια του ύπνου Είναι ένα στρώμα που παρέχει εργονομική υποστήριξη στο σώμα σε οποιαδήποτε στάση ύπνου και αν επιλέγετε. Το συγκεκριμένο στρώμα αποτελείται από ανώστρωμα με 4cm extra soft foam® ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας το οποίο προσδίδει έξτρα άνεση στο στρώμα για ένα απολαυστικό ύπνο.

Στρώμα Comfort Plus

Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από δυο υλικά : το Bio Foam soft HR® και το Bio Foam hard HR®. Tο Bio Foam HR® είναι υλικό με εργονομικές ιδιότητες,κατασκευασμένο από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων και βοτάνων τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν ρητά τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Αντιγράφει πλήρως τις καμπύλες του σώματος, δίνοντας την αίσθηση έλλειψης βαρύτητας με αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωση των μυών και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή ενέργειας για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα. Με δύο διαφορετικές σκληρότητες μαλακό-σκληρό που σας επιτρέπει να διαλέξετε τη πλευρά που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 24cm με 2 σκληρότητες που αποτελείται από 12cm Βio Foam soft HR® και 12cm Bio Foam hard HR® cfc free

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Αντιμικροβιακό ύφασμα με ενσωματωμένο ανώστρωμα με 4cm extra soft foam

Στεγνό Καθάρισμα

Στεγνό Καθάρισμα

Συσκευασία σε κενό αέρος

Συσκευασία σε κενό αέρος

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 29cm

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος