Στρωμα Nature

To κορυφαίο στρώμα της σειράς Luxury. ‘Ενα στρώμα βγαλμένο από τη φύση αφού συνδυάζει αρμονικά όλα τα φυσικά υλικά προσφέροντας ιδανική στήριξη και τη μοναδική αίσθηση της σταδιακής βύθισης του σώματος, οδηγώντας σε ένα πραγματικά αναζωογονητικό ύπνο.

100% βαμβακερό χειροποίητο ύφασμα με φερμουάρ, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσετε το ύφασμα όποια στιγμή θέλετε. Παλαιότερα το ύφασμα το γέμιζαν με μαλλί από τη μια μεριά και βαμβάκι από την άλλη για τον χειμώνα και το καλοκαίρι , πλέον στο συγκεκριμένο στρώμα έχει αντικατασταθεί από μαλλί από καμήλα από τη μια μεριά και ύφασμα λινό από την άλλη. Η απαλότητα του μαλλιού καμήλας από τη μια μεριά παρέχει εξαιρετική θερμομόνωση, υψηλότερη από εκείνη του μαλλιού του προβάτου η οποία είναι ιδανική για την χειμερινή περίοδο, χαρίζοντας σας ένα ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι ίνες λινού που χρησιμοποιούνται λαμβάνονται από το ξύλο του λιναριού Usitatissisum. Το λινό είναι χάρη στις ιδιότητες του έχει την ικανότητα να απορροφά την υγρασία και να απομακρύνει την θερμότητα. Το λινό είναι παγκοσμίως γνωστό για την ιδιαίτερη φρεσκάδα και άνεση που παρέχει , η βέλτιστη επιλογή για την καλοκαιρινή σεζόν. Επιπλέον το εσωτερικό ύφασμα περιέχει φυσικές τρίχες αλόγου οι οποίες από επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι έχουν την εξαιρετική ιδιότητα να παρέχουν αίσθηση άνεσης,τόσο σε ζεστές όσο και σε κρύες συνθήκες, δημιουργώντας ένα ιδανικό μικροκλίμα. Πολύ συχνά, οι θερμοκρασίες του σώματος μετατρέπονται σε υγρασία με τη μορφή της εφίδρωσης. Η κοίλη ίνα της χαίτης των αλόγων, έχει κατά φύση εκπληκτικές ιδιότητες εξαερισμού, μεταφέροντας την υγρασία αυτή μακριά από το σώμα και εξασφαλίζοντας έτσι έναν άνετο και απόλυτα υγιεινό ύπνο.

Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από τα εξής φυσικά υλικά:

Στο πάνω μέρος υπάρχει μια στρώση Climalatex® ένα καινοτόμο υλικό που εξάγεται από το φυτό Hevea Brasiliensis κόβοντας τον φλοιό με σκοπό την απόκτηση του γαλακτώδους υγρού που εκκρίνει. Κατά τη στερεοποίηση το στρώμα αποκτά επτά διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, η κάθε μία κατάλληλη για κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος (κεφάλι – αυχένας – πλάτη – μέση – λεκάνη –μηροί – γόνατα – πέλματα). Έτσι έχουμε ένα στρώμα που αγκαλιάζει και στηρίζει απόλυτα όλα τα σημεία του ανθρώπινου κορμού, καθώς ασκεί διαφορετική πίεση στο στρώμα το κεφάλι ή το πέλμα μας απ’ την πίεση που ασκεί η μέση και πολύ περισσότερο η πλάτη μας. Επίσης προσφέρει τη μέγιστη κυκλοφορία του αέρα και ρύθμιση της υγρασίας χάρη στην κυψελωτή επιφάνεια που είναι διπλάσια σε σχέση με το απλό Latex.

Και στις δυο μεριές αποτελείται από μια στρώση φαρμακευτικής κάνναβης, η θεραπευτική και ευεργετική χρήση του φυτού είναι γνωστή εδώ και περίπου 4000 χρόνια αφού βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος για ένα αναπαυτικό ύπνο.

Στη βάση διαθέτει 1.500 pocket springs σε θήκες (στο διπλό μέγεθος) με 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας ώστε κάθε σημείο του σώματος να δέχεται τη σωστή στήριξη.

Στο κάτω μέρος αποτελείται από το Bio waterfoam ® από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων και βοτάνων τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν ρητά τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή ενέργειας για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Με δύο διαφορετικές σκληρότητες μαλακό-σκληρό που σας επιτρέπει να διαλέξετε τη πλευρά που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας, χαρίζοντας έναν απολαυστικό ύπνο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

 • Εσωτερικός πυρήνας 21cm που αποτελείται 100% φυσικά υλικά:
  • 3cm Climalatex®
  • 0,5cm φαρμακευτική κάνναβη
  • 14cm box pocket spring 1.500 ελατηρία στο διπλό μέγεθος και 750 στο μονό
  • 0,5cm φαρμακευτική κάνναβη
  • 3cm Bio waterfoam® cfc free με αιθέρια έλαια
 • Ορθοπεδικό-Ανατομικό
 • Υποαλλεργικό
 • Αντιμικροβιακό ύφασμα με 2cm extra soft foam και μαλλί από καμήλα από τη μια μεριά και 2cm extra soft foam και λινό από την άλλη και τρίχες αλόγου στο εσωτερικό κάλυμμα
 • Πλένεται στους 40ο C
 • Ύψος στρώματος 25cm

Ενδεικτικές Τιμές

 • Εγγύηση προϊόντων
 • Τρόποι πληρωμής : Visa, MasterCard, American Express.
 • Δωρεάν μεταφορά για περιοχές εντός Αττικής
 • Τα στρώματα είναι διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Έκπτωση -%

μονο 90 Χ 2.00

διπλο 1.60 Χ 2.00

Δηλωση ενδιαφεροντος προγραμματιστε video κληση