Στρώμα Nature
logo perdormire

Στρώμα Nature

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Cotton/Wool padding
Cotton/Wool padding

Cotton/Wool paddingΟι φυσικές ιδιότητες του γεμίσματος από βαμβάκι κάνει δυνατή την επίτευξη τέλειας άνεσης ξεκούρασης ακόμα και στις πιο θερμές εποχές. Οι φυσικές ιδιότητες του μάλλινου γεμίσματος κάνει δυνατή την επίτευξη και διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και ζεστασίάς ακόμα στις πιο κρύες εποχές.

Bamboo
Bamboo

BambooΟι φυτικές ίνες BAMBOO που περιέχει το ύφασμα παρέχουν άριστο αερισμό του στρώματος και απορροφούν την υγρασία του σώματος, έτσι ο ιδρώτας εξατμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα υφάσματα στρωμάτων με BAMBOO διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος 1 – 2 βαθμούς πιο χαμηλή σε σύγκριση με τα απλά υφάσματα. Επίσης εξασφαλίζουν την υψηλή διαπνοή κατά τη διάρκεια του ύπνου χαρίζοντας σε εσάς και την οικογένεια σας έναν απολαυστικό ύπνο.

Cotton/Wool padding
Cotton/Wool padding

Cotton/Wool paddingΟι φυσικές ιδιότητες του γεμίσματος από βαμβάκι κάνει δυνατή την επίτευξη τέλειας άνεσης ξεκούρασης ακόμα και στις πιο θερμές εποχές. Οι φυσικές ιδιότητες του μάλλινου γεμίσματος κάνει δυνατή την επίτευξη και διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας και ζεστασίάς ακόμα στις πιο κρύες εποχές.

Climalatex®
Climalatex®

Climalatex®Το καινοτόμο υλικό Climalatex® προσφέρει μια πολυτελή άνεση. Η τεχνολογία Climalatex® συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της διαδικασίας του Latex (ανθεκτικότητα) με την διαδικασία Talalay(κυκλοφορία αέρα) οδηγώντας σε: • Άριστη ορθοπεδική στήριξη του σώματος. • Μειώνει τα σημεία υψηλής πίεσης τα οποία κλείνουν τη κυκλοφορία του αίματος. • Αντιβακτηριακά, ανθεκτικά σε ακάρεα. . • Ανώτερη κυκλοφορία του αέρα και ρύθμιση υγρασίας χάρη στην δομή ανοικτών κυττάρων και χιλιάδες διατρήσεις.

Bio Water Foam
Bio Water Foam

Bio Water FoamΤο Bio Waterfoam αποτελείται από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων και βοτάνων τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν ρητά τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή ενέργειας για το σώμα, το μυαλό και το πνέυμα. Έχει υψηλή αντιφλεγμονώδη και καρδιοπροστατευτική αξία, ευνοώντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Eπίσης τα αιθέρια έλαια προσφέρουν αρωματοθεραπεία η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλές συμπληρωματικές θεραπευτικές αγωγές στον κόσμο. Είναι το πιο καινοτόμο προϊόν που συνδέεται με εντελώς φυσικές πρώτες ύλες , κάνοντας το σημείο αναφοράς στην αγορά των στρωμάτων. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

Pocket Springs
Pocket Springs

Pocket SpringsΤα στρώματα είναι εφοδιασμένα με πολλά ελατήρια, κάθε ένα από τα οποία τα οποία περιέχεται σε μια θήκη. Αυτό επιτρέπει σε κάθε ελατήριο να λειτουργεί ανεξάρτητα από όλα τα άλλα και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε σημείο του σώματος. Διαθέτει 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας ανάλογα τη διάμετρο του ελατηρίου. Είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις micro-spring(πάνω από 1500 ελατήρια στο διπλό στρώμα) και στη κανονική(περίπου 900 ελατήρια στο διπλό στρώμα).

removable
Στρώμα Nature εσωτερικό
Στρώμα Nature

To κορυφαίο στρώμα της σειράς Luxury. ‘Ενα στρώμα βγαλμένο από τη φύση αφού συνδυάζει αρμονικά όλα τα φυσικά υλικά προσφέροντας ιδανική στήριξη και τη μοναδική αίσθηση της σταδιακής βύθισης του σώματος, οδηγώντας σε ένα πραγματικά αναζωογονητικό ύπνο. 100% βαμβακερό χειροποίητο ύφασμα με φερμουάρ, το οποίο σας δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσετε το ύφασμα όποια στιγμή θέλετε. Παλαιότερα το ύφασμα το γέμιζαν με μαλλί από τη μια μεριά και βαμβάκι από την άλλη για τον χειμώνα και το καλοκαίρι , πλέον στο συγκεκριμένο στρώμα έχει αντικατασταθεί από μαλλί από καμήλα από τη μια μεριά και ύφασμα λινό από την άλλη. Η απαλότητα του μαλλιού καμήλας από τη μια μεριά παρέχει εξαιρετική θερμομόνωση, υψηλότερη από εκείνη του μαλλιού του προβάτου η οποία είναι ιδανική για την χειμερινή περίοδο, χαρίζοντας σας ένα ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του ύπνου.

Οι ίνες λινού που χρησιμοποιούνται λαμβάνονται από το ξύλο του λιναριού Usitatissisum. Το λινό είναι χάρη στις ιδιότητες του έχει την ικανότητα να απορροφά την υγρασία και να απομακρύνει την θερμότητα. Το λινό είναι παγκοσμίως γνωστό για την ιδιαίτερη φρεσκάδα και άνεση που παρέχει , η βέλτιστη επιλογή για την καλοκαιρινή σεζόν. Επιπλέον το εσωτερικό ύφασμα περιέχει φυσικές τρίχες αλόγου οι οποίες από επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι έχουν την εξαιρετική ιδιότητα να παρέχουν αίσθηση άνεσης,τόσο σε ζεστές όσο και σε κρύες συνθήκες, δημιουργώντας ένα ιδανικό μικροκλίμα. Πολύ συχνά, οι θερμοκρασίες του σώματος μετατρέπονται σε υγρασία με τη μορφή της εφίδρωσης. Η κοίλη ίνα της χαίτης των αλόγων, έχει κατά φύση εκπληκτικές ιδιότητες εξαερισμού, μεταφέροντας την υγρασία αυτή μακριά από το σώμα και εξασφαλίζοντας έτσι έναν άνετο και απόλυτα υγιεινό ύπνο.

Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από τα εξής φυσικά υλικά:

Στο πάνω μέρος υπάρχει μια στρώση Climalatex® ένα καινοτόμο υλικό που εξάγεται από το φυτό Hevea Brasiliensis κόβοντας τον φλοιό με σκοπό την απόκτηση του γαλακτώδους υγρού που εκκρίνει. Κατά τη στερεοποίηση το στρώμα αποκτά επτά διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, η κάθε μία κατάλληλη για κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος (κεφάλι – αυχένας – πλάτη – μέση – λεκάνη –μηροί – γόνατα – πέλματα). Έτσι έχουμε ένα στρώμα που αγκαλιάζει και στηρίζει απόλυτα όλα τα σημεία του ανθρώπινου κορμού, καθώς ασκεί διαφορετική πίεση στο στρώμα το κεφάλι ή το πέλμα μας απ’ την πίεση που ασκεί η μέση και πολύ περισσότερο η πλάτη μας. Επίσης προσφέρει τη μέγιστη κυκλοφορία του αέρα και ρύθμιση της υγρασίας χάρη στην κυψελωτή επιφάνεια που είναι διπλάσια σε σχέση με το απλό Latex.

Στρώμα Nature

Και στις δυο μεριές αποτελείται από μια στρώση φαρμακευτικής κάνναβης, η θεραπευτική και ευεργετική χρήση του φυτού είναι γνωστή εδώ και περίπου 4000 χρόνια αφού βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος για ένα αναπαυτικό ύπνο.

Στη βάση διαθέτει 1.500 pocket springs σε θήκες (στο διπλό μέγεθος) με 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας ώστε κάθε σημείο του σώματος να δέχεται τη σωστή στήριξη.

Στο κάτω μέρος αποτελείται από το Bio waterfoam ® από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων και βοτάνων τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν ρητά τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή ενέργειας για το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα.

Με δύο διαφορετικές σκληρότητες μαλακό-σκληρό που σας επιτρέπει να διαλέξετε τη πλευρά που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας, χαρίζοντας έναν απολαυστικό ύπνο.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 21cm που αποτελείται 100% φυσικά υλικά: 3cm Climalatex® 0,5cm φαρμακευτική κάνναβη 14cm box pocket spring 1.500 ελατηρία στο διπλό μέγεθος και 750 στο μονό 0,5cm φαρμακευτική κάνναβη 3cm Bio waterfoam® cfc free με αιθέρια έλαια

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Αντιμικροβιακό ύφασμα με 2cm extra soft foam και μαλλί από καμήλα από τη μια μεριά και 2cm extra soft foam και λινό από την άλλη και τρίχες αλόγου στο εσωτερικό κάλυμμα

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Στεγνό Καθάρισμα

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 25cm

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

δωρεαν παραδοση στρώματος

Δωρεάν Μεταφορικά
με αγορές άνω των 500€
εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος