Στρώμα Old Fashion
logo perdormire
medical

Στρώμα Old Fashion

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Extra Soft Foam
Extra Soft Foam

Extra Soft FoamΑυτό το ιδιαίτερο υλικό προσφέρει ανώτερη τεχνική απόδοση. Ενισχύει το στρώμα με μια έξτρα απαλή αίσθηση κατά τη ξεκούραση. Προτείνεται για όλους αυτούς που αγαπούν την αίσθηση ενός απαλού προϊόντος το οποίο προσαρμόζεται τέλεια στα περιγράμματα των σωμάτων τους καθώς παράλληλα διατηρεί τη φυσική σταθερότητα του στρώματος.

removable
Flax
Flax

FlaxΧάρη στις ιδιότητές του, το flax είναι ακόμα ένα καινοτόμο ύφασμα: λόγω της υψηλής υγροσκοπικότητάς του και την ικανότητα του επίσης να επιτρέπει άμεση απορρόφηση και εξάτμιση υγρών, με ταχεία εξάλειψη της υγρασίας και θερμότητας. Το Flax είναι επίσης παγκοσμίως γνωστό για τις ιδιότητες φρεσκάδας και άνεσης. Μπορεί να πλένεται πολύ συχνά και πάραυτα δεν παραμορφώνεται κατά το πέρασμα του χρόνου. Δεν προκαλεί αλεργείες επειδή προωθεί τη φυσική ανταλλαγή θερμότητας και υγρασίας. Είναι αντιστατικό επειδή διατηρεί τις ηλεκτροστατικές φορτίσεις

Jacquard
Jacquard

JacquardΤο ύφασμα Jacquard, το οποίο χαρακτρίζεται από τα τυπικά του μοτίβα ύφανσης και σχεδίου, είναι μια επιλογή η οποία ευνοεί την παράδοση αλλά επίσης προσφέρει διαπρεπή ελαστικότητα και άνεση κατά τη διάρκεια του ύπνου. Το κάλυμα Jacquard Lurex είναι άνετο, ελαστικό, πλήρως αφαιρέσιμο και μπορεί να πλυθεί.

Visco Mind HD
Visco Mind HD

Visco Mind HDΤο Visco Mind HD® είναι ένα υλικό με υψηλής πυκνότητας ελαστική μνήμη (περίπου 95 kg/m3) πολύ περισσότερο από το Visco mind. Η υψηλή πυκνότητα προσφέρει μια έγκυρη συνταγή για την αντιμετώπιση των διάφορων παθολογιών (πόνος στη πλάτη και τον αυχένα) που προέρχονται από κακή στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ- ΤΕΧ®Standard 100.

Bio Soya Mind
Bio Soya Mind

Bio Soya MindΤο Bio Soya Mind είναι η εξέλιξη του Bio Foam Soya HR, στο οποίο γίνεται η προσθήκη Visco Mind®. Προσαρμόζεται ιδανικά στο βάρος του σώματος και ευνοεί την σωστή θέση της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια του ύπνου, χωρίς να δημιουργεί πιέσεις. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ- ΤΕΧ®Standard 100.

camel

Σκληρότητα Στρώματος γραμμη

  • πλευρά Α
    /10
  • πλευρά Β
    /10

Αναδρομή στο παρελθόν! Ένα στρώμα το οποίο είναι πλούσιο σε παράδοση και ιστορία, προκαλώντας αναμνήσεις και συναισθήματα από το παρελθόν. Τα παραδοσιακά του σχέδια και η κομψότητα του υφάσματος του σημάδεψαν το χρόνο και την ιστορία των στρωμάτων. Ιδιαίτερο χειροποίητο ριγέ ύφασμα με φερμουάρ, το οποίο δεν είναι ορατό αλλά σας δίνει την δυνατότητα να αφαιρέσετε το ύφασμα όποια στιγμή θέλετε. Παλαιότερα το ύφασμα το γέμιζαν με μαλλί από τη μια μεριά και βαμβάκι από την άλλη για τον χειμώνα και το καλοκαίρι , πλέον στο συγκεκριμένο στρώμα έχει αντικατασταθεί από μαλλί από καμήλα από τη μια μεριά και ύφασμα λινό από την άλλη. Η απαλότητα του μαλλιού καμήλας από τη μια μεριά παρέχει εξαιρετική θερμομόνωση, υψηλότερη από εκείνη του μαλλιού του προβάτου η οποία είναι ιδανική για την χειμερινή περίοδο, χαρίζοντας σας ένα ευχάριστο κλίμα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Οι ίνες λιναριού που χρησιμοποιούνται λαμβάνονται από το ξύλο του λιναριού Usitatissisum. Το λινάρι είναι μια καινοτόμος ίνα το οποίο χάρη στις ιδιότητες του έχει την ικανότητα να απορροφά την υγρασία και να απομακρύνει την θερμότητα. Το λινάρι είναι παγκοσμίως γνωστό για την ιδιαίτερη φρεσκάδα και άνεση που παρέχει , η βέλτιστη επιλογή για την καλοκαιρινή σεζόν.

Στρώμα Old Fashion
Στρώμα Old Fashion εσωτερικό

Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από 3 στρώσεις: στο πάνω μέρος έχει μια στρώση Visco Mind, ένα καινοτόμο υλικό που συνδυάζει την εργονομία και την άνεση εξασφαλίζοντας ισορροπημένη στήριξη, εκμηδενίζοντας τις πιέσεις που ασκούνται σε κεφάλι, αυχένα και μέση, εξασφαλίζοντας την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Στη μέση αποτελείται από μια στρώση extra soft foam, υλικό με εξαιρετική απαλότητα και σκληρότητα. Τέλος στο κάτω μέρος αποτελείται από μια στρώση Βio Foam Soia HR, ένα καινοτόμο υλικό κατασκευασμένο από 30% από φυσικά μη επεξεργασμένα εκχυλίσματα σόγιας σε συνδυασμό με νερό. Η ειδική επεξεργασία του συγκεκριμένου στρώματος βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και είναι σε θέση να μειώσει την υγρασία. Με δύο διαφορετικές σκληρότητες μαλακό-σκληρό που σας επιτρέπει να διαλέξετε τη πλευρά που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας, χαρίζοντας έναν απολαυστικό ύπνο.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 20cm που αποτελείται από Visco Mind ,Bio Foam Soya Hr και Bio Foam με 7 ζώνες σκληρότητας

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Αντιμικροβιακό ύφασμα με 2,5cm extra soft foam και μαλλί από καμήλα από τη μια μεριά και 2,5cm extra soft foam και λινό από την άλλη

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

Πλένεται στους 40ο C

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 26cm

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος