Στρώμα Gran Sonno
logo perdormire
medical

Στρώμα Gran Sonno

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Extra Soft Foam
Extra Soft Foam

Extra Soft FoamΑυτό το ιδιαίτερο υλικό προσφέρει ανώτερη τεχνική απόδοση. Ενισχύει το στρώμα με μια έξτρα απαλή αίσθηση κατά τη ξεκούραση. Προτείνεται για όλους αυτούς που αγαπούν την αίσθηση ενός απαλού προϊόντος το οποίο προσαρμόζεται τέλεια στα περιγράμματα των σωμάτων τους καθώς παράλληλα διατηρεί τη φυσική σταθερότητα του στρώματος.

removable
Bio Water Foam
Bio Water Foam

Bio Water FoamΤο Bio Waterfoam αποτελείται από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων και βοτάνων τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν ρητά τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή ενέργειας για το σώμα, το μυαλό και το πνέυμα. Έχει υψηλή αντιφλεγμονώδη και καρδιοπροστατευτική αξία, ευνοώντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Eπίσης τα αιθέρια έλαια προσφέρουν αρωματοθεραπεία η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλές συμπληρωματικές θεραπευτικές αγωγές στον κόσμο. Είναι το πιο καινοτόμο προϊόν που συνδέεται με εντελώς φυσικές πρώτες ύλες , κάνοντας το σημείο αναφοράς στην αγορά των στρωμάτων. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

Air Memory
Air Memory

Air MemoryΗ χρήση αντιαλλεργικής ίνας έχει διάφορες θετικές ιδιότητες ως προς την υγεία και την άνεση ύπνου. Μένει άθικτη από μούχλα, μικροοργανισμούς και σκόνη και είναι μεγάλος σύμμαχος της ευεξίας στη νυχτερινή ανάπαυση.

Biocell 40 Fusion
Biocell 40 Fusion

Biocell 40 FusionΑυτό το αντιμικροβιακό και ανθεκτικό ύφασμα αποτελείται από ένα ιδιαίτερο ύφασμα βισκόζης με την προσθήκη ινών από ασήμι και άνθρακα. Όταν οι ίνες από ασήμι συνδέονται με τα ένζυμα των μικροβιακών κυττάρων, εμποδίζουν τη λειτουργία και τον πολλαπλασιασμό τους, διατηρώντας έτσι την αντιμικροβιακή λειτουργία στο πέρασμα του χρόνου. Η διατήρηση της θερμότητας που παράγεται από το ανθρώπινο σώμα και η ομοιόμορφη διαμοίραση της ίδιας θερμότητας σε όλο το εξωτερικό των ασημένιων ινών επιτρέπουν στο Biocell Fusion να ρυθμίζει την θερμοκρασία του σώματος. Οι ίνες από άνθρακα διαλύουν ραγδαία φόρτιση στατικού ηλεκτρισμού που μπορεί να συσσωρευτεί κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Clima Fresh
Clima Fresh

Clima FreshΚαινοτόμο υλικό το οποίο διαθέτει μικροκάψουλες οι οποίες λέγοντο PCM(Phase Change Materials), οι οποίες απορροφούν την θερμότητα που διαχέεται από το ανθρώπινο σώμα και διατηρούν μια σταθερή θερμοκρασία εντός του υλικού. Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία του σώματος από οποιαδήποτε υγρασία που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κάθε ενήλικος, κατά μέσο όρο, χάνει το ένα τέταρτο του λίτρου υγρασίας από το σώμα του κάθε βράδυ. Το συγκεκριμένο υλικό διατηρεί τη θερμοκρασία του σώματος 1 – 2 βαθμούς πιο χαμηλή σε σύγκριση με τα απλά υλικά. Το PCM αντιπροσωπεύει την εξέλιξη στα υλικά στρωμάτων. Επιπρόσθετα, η πρασουσία άλατων αργύρου στη σύνθεση του υλικού κάνει το στρώμα να είναι αντιβακτηριδιακό, ανθεκτικό στη μούχλα, και διατηρεί εξαιρετικούς όρους υγιεινής κατά τη πάροδο του χρόνου. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

Σκληρότητα Στρώματος γραμμη

  • πλευρά Α
    /10
  • πλευρά Β
    /10
Στρώμα Gran Sonno εσωτερικό
Στρώμα Gran Sonno

Στρώμα με αφαιρούμενο ύφασμα Bio Cell 40 το οποίο είναι κατασκευασμένο από 40% viscose , ασήμι και άνθρακα. Το ασήμι έχει τη δυνατότητα να ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματος και να καταπολεμά κατά 95% τον πολλαπλασιασμό ακάρεων και μυκήτων , ενώ ο άνθρακας χάρη στην υψηλή ηλεκτρική αγωγιμότητα που τον χαρακτηρίζει διαλύει αμέσως τα ηλεκτροστατικά φορτία που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Η τρισδιάστατη φάσα αερισμού που διαθέτει εξασφαλίζει τη συνεχή ανανέωση του αέρα στο εσωτερικό του στρώματος. Η επένδυση της viscose και στις δύο πλευρές του υφάσματος δίνει μια ιδιαίτερη απαλότητα στο στρώμα. Επίσης και στις δύο πλευρές του υφάσματος υπάρχει το υλικό visco mind fresh ένα υλικό υψηλής τεχνολογίας το οποίο ρυθμίζει τη θερμοκρασία με αόρατα μικροσφαιρίδια ικανά ν’ απορροφούν ή να ελευθερώνουν θερμότητα ανάλογα την ανάγκη που υπάρχει. Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται καλύτερη προσαρμογή στις διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και της υγρασίας κατά την διάρκεια του ύπνου. Χαρίζοντας αίσθηση αναζωογονητικής φρεσκάδας και ευεξίας κάθε μέρα.

τομή Στρώματος Gran Sonno

Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από δυο υλικά : το waterfoam cfc free και το visco mind. Tο waterfoam cfc free είναι ένα υλικό με ισχυρές εργονομικές ιδιότητες για τη σωστή στήριξη του ανθρώπινου κορμού. Ενώ το visco mind είναι ένα υλικό το οποίο αντιγράφει πλήρως τις καμπύλες του σώματος, δίνοντας την αίσθηση έλλειψης βαρύτητας με αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωση των μυών και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Με δύο διαφορετικές σκληρότητες μαλακό-σκληρό που σας επιτρέπει να διαλέξετε τη πλευρά που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας, χαρίζοντας έναν απολαυστικό ύπνο. Το συγκεκριμένο στρώμα έχει δυνατότητα αλλαγής της σκληρότητας για εκείνους που το προτιμούν πιο μαλακό.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 20cm αποτελείται από 6cm visco mind και 14cm Beige waterfoam cfc free

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Αντιμικροβιακό ύφασμα Bio Cell 40 4cm visco mind clima fresh από τη μια πλευρά και με 4cm visco mind clima fresh από την άλλη

Ειδική περιμετρική φάσα αερισμού 3D

Ειδική περιμετρική φάσα αερισμού 3D

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 28cm

Στεγνό καθάρισμα

Στεγνό καθάρισμα

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

δωρεαν παραδοση στρώματος

Δωρεάν Μεταφορικά
με αγορές άνω των 500€
εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος