Στρώμα Saint Barth
logo perdormire

Στρώμα Saint Barth

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Extra Soft Foam
Extra Soft Foam

Extra Soft FoamΑυτό το ιδιαίτερο υλικό προσφέρει ανώτερη τεχνική απόδοση. Ενισχύει το στρώμα με μια έξτρα απαλή αίσθηση κατά τη ξεκούραση. Προτείνεται για όλους αυτούς που αγαπούν την αίσθηση ενός απαλού προϊόντος το οποίο προσαρμόζεται τέλεια στα περιγράμματα των σωμάτων τους καθώς παράλληλα διατηρεί τη φυσική σταθερότητα του στρώματος.

Insulating non-allergenic fiber padding
Insulating non-allergenic fiber padding

Insulating non-allergenic fiber paddingΗ μη αλλεργιογόνα ίνα στο γέμισμα έχει πολλές ιδιότητες, στον υγιεινό και άνετο ύπνο. Ανθεκτική στην μούχλα και μικροοργανισμούς, η μη αλλεργιογόνα ίνα αποτελεί ένα γέμισμα με υψηλή απόδοση, έναν σημαντικό σύμμαχο της νυχτερινής ανάπαυσης και ευεξίας. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.

Bio Water Foam
Bio Water Foam

Bio Water FoamΤο Bio Waterfoam αποτελείται από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων και βοτάνων τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν ρητά τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Αποτελεί μια πολύτιμη πηγή ενέργειας για το σώμα, το μυαλό και το πνέυμα. Έχει υψηλή αντιφλεγμονώδη και καρδιοπροστατευτική αξία, ευνοώντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Eπίσης τα αιθέρια έλαια προσφέρουν αρωματοθεραπεία η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλές συμπληρωματικές θεραπευτικές αγωγές στον κόσμο. Είναι το πιο καινοτόμο προϊόν που συνδέεται με εντελώς φυσικές πρώτες ύλες , κάνοντας το σημείο αναφοράς στην αγορά των στρωμάτων. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

Flax
Flax

FlaxΧάρη στις ιδιότητές του, το flax είναι ακόμα ένα καινοτόμο ύφασμα: λόγω της υψηλής υγροσκοπικότητάς του και την ικανότητα του επίσης να επιτρέπει άμεση απορρόφηση και εξάτμιση υγρών, με ταχεία εξάλειψη της υγρασίας και θερμότητας. Το Flax είναι επίσης παγκοσμίως γνωστό για τις ιδιότητες φρεσκάδας και άνεσης. Μπορεί να πλένεται πολύ συχνά και πάραυτα δεν παραμορφώνεται κατά το πέρασμα του χρόνου. Δεν προκαλεί αλεργείες επειδή προωθεί τη φυσική ανταλλαγή θερμότητας και υγρασίας. Είναι αντιστατικό επειδή διατηρεί τις ηλεκτροστατικές φορτίσεις

Pocket Springs
Pocket Springs

Pocket SpringsΤα στρώματα είναι εφοδιασμένα με πολλά ελατήρια, κάθε ένα από τα οποία τα οποία περιέχεται σε μια θήκη. Αυτό επιτρέπει σε κάθε ελατήριο να λειτουργεί ανεξάρτητα από όλα τα άλλα και να προσαρμόζεται τέλεια σε κάθε σημείο του σώματος. Διαθέτει 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας ανάλογα τη διάμετρο του ελατηρίου. Είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις micro-spring(πάνω από 1500 ελατήρια στο διπλό στρώμα) και στη κανονική(περίπου 900 ελατήρια στο διπλό στρώμα).

Visco mind padding
Visco mind padding

Visco mind paddingΤο Visco Mind® είναι ένα γέμισμα από αυτομοντελοποιημένο χωρίς CFC υλικό γαλακτωματοποιημένο με νερό το οποίο έχει μια ελαστική μνήμη. Αυτός ο βισκοελαστικός αφρός έχει διααπρεπείς εργονομικές ιδιότητες και προσαρμόζεται στο περίγραμμα του σώματος με αργές διατάσεις που δεν ασκούν καμία αντίσταση. Στηρίζουν την σπονδυλική στύλη με σωστό τρόπο, είναι αντιβακτηριδιακά και αντιαλλεργικά.

Σκληρότητα Στρώματος γραμμη

  • πλευρά Α
    /10
  • πλευρά Β
    /10

Το στρώμα Saint Barth είναι κατασκευασμένο με ανεξάρτητα ελατήρια και ανώστρωμα στην επιφάνεια του συνδυάζοντας την παράδοση και την καινοτομία. Tα υλικά υψηλής τεχνολογίας που έχουν επιλεγεί για την κατασκευή του, το κατατάσσουν στα πιο αναπαυτικά και ξεκούραστα στρώματα της αγοράς. Το Ανώστρωμα αποτελείται από visco mind ® ένα υλικό το οποίο αντιγράφει πλήρως τις καμπύλες του σώματος, δίνοντας την αίσθηση έλλειψης βαρύτητας με αποτέλεσμα την απόλυτη χαλάρωση των μυών και την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος.

Στρώμα Saint Barth
Στρώμα Saint Barth εσωτερικό

Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται στην επιφάνεια από waterfoam cfc free και η βάση αποτελείται από 3.000 micro pocket springs (στο διπλό μέγεθος) με 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας (κεφάλι – αυχένας – πλάτη – μέση – λεκάνη –μηροί – γόνατα ) ώστε κάθε σημείο του σώματος να δέχεται τη σωστή στήριξη. Επίσης στο διπλό μέγεθος δεν μεταφέρεται η κίνηση καθώς γυρνάει ο διπλανός. Xάρη στον επιπλέον αεραγωγό που βρίσκετε στο ύφασμα, υπάρχει καλύτερη κυκλοφορία του αέρα βοηθώντας στην εξάλειψη κάθε μορφής υγρασίας και εμποδίζει τον σχηματισμό ακάρεων.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 20cm που αποτελείται από micro pocket springs με 7 διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, 3.000 micro pocket springs στο διπλό και 1.500 micro pocket springs στο μονό

Εσωτερικός πυρήνας

Ανώστρωμα 5cm που αποτελείται από 3cm visco mind® και 2cm watefoam cfc free

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Αντιμικροβιακό ύφασμα Probiotic με 2,5 cm extra soft foam από τη μια μεριά και 2,5cm extra soft foam από την άλλη

Ειδική περιμετρική φάσα αερισμού 3D

Περιμετρική φάσα αερισμού Gold aerator

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 29cm

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

δωρεαν παραδοση στρώματος

Δωρεάν Μεταφορικά
με αγορές άνω των 500€
εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος