Στρώμα Goodnight Comfort
logo perdormire

Στρώμα Goodnight Comfort

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Water Foam
Water Foam

Water FoamΤο Waterfoam είναι ένα υλικό με ισχυρές εργονομικές ιδιότητες για τη σωστή στήριξη του ανθρώπινου κορμού. Είναι διαθέσιμο σε πολλές διαφορετικές πυκνότητες και βαθμούς σταθερότητας ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις προσωπικές απαιτήσεις ξεκούρασης και άνεσης. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100.

Insulating non-allergenic fiber padding
Insulating non-allergenic fiber padding

Insulating non-allergenic fiber paddingΗ μη αλλεργιογόνα ίνα στο γέμισμα έχει πολλές ιδιότητες, στον υγιεινό και άνετο ύπνο. Ανθεκτική στην μούχλα και μικροοργανισμούς, η μη αλλεργιογόνα ίνα αποτελεί ένα γέμισμα με υψηλή απόδοση, έναν σημαντικό σύμμαχο της νυχτερινής ανάπαυσης και ευεξίας. Μπορεί να πλυθεί στο πλυντήριο.

Bonnel Springs
Bonnel Springs

Bonnel SpringsΤα ελατήρια από ατσάλι τύπου Bonnel Springs είναι γνωστά για τη παραδοσιακή άνεση που προσφέρουν. Κάθε ελατήριο με δικωνική φόρμα αποτελείται από ένα κομμάτι ατσάλι κατάλληλα διαμορφωμένο. Μια επεξεργασία με τέμπερα κάνει τα ελατήρια ανθεκτικά στην παραμόρφωση. Συναρμολογούνται με ένα σπιράλ που διασφαλίζει την τέλεια ένωση και βελτιστοποιεί παράλληλα τη συλλογική δουλειά των ελατηρίων.

Σκληρότητα Στρώματος γραμμη

  • πλευρά Α
    /10
  • πλευρά Β
    /10

Το Good night comfort είναι ένα παραδοσιακό στρώμα με ελατήρια Bonnell από ατσάλι. Είναι ένα ορθοπεδικό στρώμα κατασκευασμένο για εκείνους που θέλουν να συνδυάζουν την πράδοση με την καινοτομία. Διαθέτει αντιμικροβιακο ύφασμα που καταπολεμά κατά 95% τον πολλαπλασιασμό ακαρεων και μικροοργανισμών. Χαρίζοντας μια αίσθηση αναζωογονητικής φρεσκάδας, ευεξίας για ένα υγιή ύπνο. Η επένδυση με extra soft foam και στις δυο πλευρές του υφάσματος δίνει μια ιδιαίτερη απαλότητα στο στρώμα εξασφαλίζοντας την πλήρη ορθοπεδική στήριξη σε κάθε σημείο του σώματος.

Στρώμα Goodnight Comfort
Στρώμα Goodnight Comfort εσωτερικό

Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται με παραδοσιακά Bonnell ελατήρια από ατσάλι (περίπου 300 στο διπλό), ένα ιδιαίτερο σύστημα ανάρτησης για έναν ξεκούραστο ύπνο. Το Good night comfort στρώμα έρχεται να ικανοποιήσει εκείνους που προτιμούν τα παραδοσιακά στρώματα αλλά ταυτόχρονα θέλουν να έχουν τα οφέλη ενός ανατομικού στρώματος που στηρίζει σωστά τη μέση τους και παρέχει ισχυρές εργονομικές ιδιότητες εξασφαλίζοντας την πλήρη στήριξη σε κάθε σημείο του σώματος.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 16 cm που αποτελείται από Bonnell ελατήρια από ατσάλι (300 στο διπλό στρώμα) με διάμετρο 2.2mm

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Αντιμικροβιακο ύφασμα με 2 cm high softness extra soft foam και από τις δύο πλευρές

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 21cm

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

δωρεαν παραδοση στρώματος

Δωρεάν Μεταφορικά
με αγορές άνω των 500€
εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος