Στρώμα Clima Memory
logo perdormire
medical product

Στρώμα Clima Memory

Χαρακτηριστικά Στρωμάτος γραμμη

Air Space
Air Space

Air SpaceΥφασμα από εξαιρετικό υλικό που αναπνέει, χρησιμοποιείται στην πλειονότητα στα πλαινά των στρωμάτων. Είναι ένα σύστημα που βασίζεται στο μέγιστο αερισμό του στρώματος έτσι ώστε η ροή του αέρα να είναι διαρκής. Εξαφανίζει στο 100% κάθε είδος υγρασίας που θα μπορούσε να δημιουργηθεί στο εσωτερικό δίνοντας πιο χαλαρωτική και υγιής ξεκούραση.

Outlast
Outlast

OutlastΗ τεχνολογία Outlast αναπτύχθηκε αρχικά για λογαριασμό της NASA και έπρεπε να βοηθήσει τους αστροναύτες με τη μακριά παραμονή τους στο διάστημα. Σήμερα η Outlast βελτιώνει την άνεση εκατομμυρίων ατόμων και γι'αυτό έλαβε την τιμιτική διάκριση ''Certified Space Technology". 'Ενα ύφασμα που ισορροπεί τις ταλαντώσεις της θερμοκρασίας,που απορροφά την υπερβολική θερμότητα και την αποκαθιστά μόνο τη στιγμή που αυτό είναι απαραίτητο. Το αποτέλεσμα είναι μια σταθερή θερμοκρασία και μια μειωμένη εφίδρωση.

Bio Visco Mind
Bio Visco Mind

Bio Visco MindΑυτό το εξαίρετο υλικό προσαρμόζεται στο βάρος του σώματος, προσφέροντας απαράμιλλη άνεση. Είναι εμπλουτισμένο μόνο με φυσικά υλικά, όπως αιθέρια έλαια, τα οποία σύμφωνα με μελέτες ευνοούν τον ύπνο και μειώνουν το στρες. Το Bio Visco Mind® έχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ- ΤΕΧ®Standard 100.

Σκληρότητα Στρώματος γραμμη

  • πλευρά Α
    /10
  • πλευρά Β
    /10

Χάρη στο ιδιαίτερο αφαιρούμενο ύφασμα Outlast, το στρώμα Clima Memory παρέχει άριστο έλεγχο της θερμοκρασίας του σώματος και την ενυδάτωση του δέρματος. Η τεχνολογία ‘’Certified Space Technology’’που έχει το συγκεκριμένο ύφασμα εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία του σώματος από οποιαδήποτε υγρασία που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κάθε ενήλικος, κατά μέσο όρο, χάνει το ένα τέταρτο του λίτρου υγρασίας από το σώμα του κάθε βράδυ.

Στρώμα Clima Memory
Στρώμα Clima Memory εσωτερικό

Αυτή η έκκριση της υγρασίας προκαλεί την παραγωγή ιδρώτα, η οποία δεν βοηθάει σε ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο. Με το συγκεκριμένο ύφασμα η εφίδρωση μειώνεται και το σώμα παραμένει δροσερό σ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου. Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από 3 στρώσεις διαφορετικών Waterfoam cfc free για την σωστή στήριξη του σώματος και μια στρώση Visco Mind που αγκαλιάζει άψογα κάθε καμπύλη του σώματος κατά τη διάρκεια ενός ωφέλιμου και ξεκούραστου ύπνου. Με δύο διαφορετικές σκληρότητες μαλακό-σκληρό που σας επιτρέπει να διαλέξετε τη πλευρά που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας, χαρίζοντας έναν απολαυστικό ύπνο.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Εσωτερικός πυρήνας

Εσωτερικός πυρήνας 20cm που αποτελείται από 4cm Visco mind, 4cm Orange waterfoam cfc free, 8cm Beige waterfoam cfc free και 4cm Orange waterfoam cfc free

Ορθοπεδικό στρωμα

Ορθοπεδικό
Ανατομικό
Υποαλλεργικό

Αντιμικροβιακό ύφασμα

Αντιμικροβιακό ύφασμα Outlast

Ειδική περιμετρική φάσα αερισμού 3D

Ειδική περιμετρική φάσα αερισμού 3D

Συσκευασία σε κενό αέρος

Συσκευασία σε κενό αέρος

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

Πιστοποιημένο ως ιατρικό προϊόν

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 22cm

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

δωρεαν παραδοση στρώματος

Δωρεάν Μεταφορικά
με αγορές άνω των 500€
εντός λεκανοπεδίου Αττικής.

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel

Ενδεικτική Τιμή Στρώματος