πλάνο δόσεων flexystrom

Με το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ FLEXY STROM, μπορείς να αποκτήσεις το στρώμα που θέλεις με μόλις €50, €100 ή €150 το μήνα! Εσύ ορίζεις τον χρόνο αποπληρωμής και το ποσό της δόσης που επιθυμείς να δίνεις.

Απόκτησε το στρώμα των ονείρων σου άμεσα και χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες με το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ FLEXY STROM!

πλάνο δόσεων flexystrom

1. Τι ακριβώς είναι το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ;

Το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ FLEXY STROM είναι ένας τρόπος πληρωμής μέσω προσωπικού-καταναλωτικού δανείου που προσφέρει ευκολία προσαρμοσμένη στις ανάγκες σου. Μπορείς να αγοράσεις όποιο προϊόν υπνου χρειάζεσαι χωρίς να χρειάζεσαι πιστωτική κάρτα και να ορίσεις εσύ το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί, καθώς και τον αριθμό των μηνών που θέλεις να αποπληρώσεις το δάνειο. Αυτό σου παρέχει ευελιξία και ευκολία στον τρόπο που θα διαχειριστείς τη χρηματοδότησή σου.

πλάνο δόσεων flexystrom

2. Οι δόσεις παραμένουν σταθερές κάθε μήνα;

Στο ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ FLEXY STROM οι μηνιαίες δόσεις παραμένουν σταθερές κάθε μήνα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα έχεις αλλαγές στο ποσό που πρέπει να πληρώνεις κάθε μήνα, κάτι που σε βοηθά να προγραμματίσεις τον προϋπολογισμό σου με ακρίβεια. Έτσι, μπορείς να απολαμβάνεις το αγαπημένη σου στρώμα χωρίς απρόοπτες αλλαγές στις δόσεις, προσφέροντας σταθερότητα και άνεση στο οικονομικό σου πλάνο.

πλάνο δόσεων flexystrom

3. Πως εφαρμόζεται;

Τώρα μπορείς να ανταποκριθείς εύκολα στις ανάγκες σου και να διαχειρίζεσαι τα χρήματά σου με ένα προσωπικό-καταναλωτικό δάνειο με μέγιστο όριο 60 δόσεων. Αυτό σου παρέχει την ευκολία και την ευελιξία να επιλέξεις το ποσό που επιθυμείς και τον χρόνο αποπληρωμής που σου ταιριάζει καλύτερα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να καλύψεις τις ανάγκες σου χωρίς να θέτεις σε κίνδυνο τον προσωπικό σου προϋπολογισμό, και να απολαύσεις τις αγορές σου με άνεση και ευελιξία.

πλάνο δόσεων flexystrom

4. Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία είναι πολύ απλή και ευέλικτη. Αρκεί να επισκεφθείς οποιοδήποτε κατάστημα FLEXY STROM, με την ταυτότητα σου και ένα πρόσφατο εκκαθαριστικό σημείωμα από την εφορία. Έτσι, σου παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξεις τον τρόπο που σου εξυπηρετεί καλύτερα, καθιστώντας την όλη διαδικασία άκρως ευκολοχρήστη και ευέλικτη.

πλάνο δόσεων flexystrom

5. Ποια είναι η ευελιξία που σου χαρίζει;

Στο πλαίσιο του προσωπικού-καταναλωτικού δανείου μας, είσαι εσύ που αποφασίζεις το ποσό της δόσης που σε εξυπηρετεί και τη διάρκεια της πληρωμής, σύμφωνα με τις ανάγκες σου και την οικονομική σου κατάσταση. Στόχος μας είναι να σε εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να σου προσφέρουμε ευελιξία και επιλογές, για να μπορείς να διαχειρίζεσαι το δάνειό σου με άνεση και άνευ προβλημάτων.

πλάνο δόσεων flexystrom

6. Μπορώ να εφαρμόσω το ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ FLEXY STROM σε οποιοδήποτε προϊόν;

Ναι, δεν υπάρχει απολύτως κανένας περιορισμός στο είδος του προϊόντος. Μπορείς να επιλέξεις όποιο εσύ επιθυμείς!!

πλάνο δόσεων flexystrom

Είμαστε εδώ για να σε εξυπηρετήσουμε!

“ΠΛΑΝΟ ΔΟΣΕΩΝ FLEXY STROM: Στους καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευτούν προϊόντα και υπηρεσίες που εμπoρεύεται η FLEXY STROM, προσφέρεται η δυνατότητα χρηματοδότησης των αγορών τους μέσω προσωπικών καταναλωτικών δανείων που χορηγεί η συνεργαζόμενη τράπεζα TBI BANK, σύμφωνα με τους Όρους και Προϋποθέσεις της πιστωτικής πολιτικής τους για τα εν λόγω χρηματοδοτικά προϊόντα.