Βρεφικό στρώμα baby by night Air Mind
logo perdormire

Βρεφικό στρώμα baby by night Air Mind

Το βρεφικό στρώμα είναι μια από τις πιο σημαντικές αγορές για το μωρό σας. Τα πρώτα 5 έτη ανάπτυξης του παιδιού είναι και τα πλέον σημαντικά καθώς ,ως βρέφος κοιμάται έως και 15 ώρες την μέρα, ενώ ως νήπιο μέχρι 11 ώρες , επομένως περνάει πολλές ώρες στο κρεβάτι του. Ʃε αυτό το διάστημα το σώμα αναπτύσσεται με πολύ γρήγορους ρυθμούς . Το στρώμα έχει τον μεγαλύτερο ρόλο στην σωστή υποστήριξη της σπονδυλικής στήλης του. Bρεφικό στρώμα με αφαιρούμενο υποαλλεργικό ύφασμα κατασκευασμένο από 100% φυσικά υλικά με visco mind στο πάνω μέρος και air water foam aloe vera στο κάτω μέρος για έναν άνετο και υγιεινό ύπνο. Eιδικός σχεδιασμός διπλής όψης — μία για βρέφη και μία για νήπια — για να προσφέρει διαφορετικά επίπεδα σταθερότητας και να υποστηρίξει την ανάπτυξη του παιδιού σας για χρόνια.

Βρεφικό στρώμα baby by night Air Mind
Βρεφικό στρώμα baby by night Air Mind εσωτερικό

Το visco mind προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του ανθρώπινου σώματος, έτσι το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100. Το Αir Waterfoam αποτελείται από νερό και πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέρια ελαίων με ισχυρές εργονομικές ιδιότητες για τη σωστή στήριξη της σπονδυλικής στήλης του μωρού σας.Είναι το πιο καινοτόμο προϊόν που συνδέεται με εντελώς φυσικές πρώτες ύλες , κάνοντας το σημείο αναφοράς στην αγορά των στρωμάτων. 'Εχει χαμηλό περιβαλλοντικό αντίκτυπο καθώς κατασκευάζεται χωρίς τη χρήση βλαβερών στοιχείων και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100. Διαθέτει οπές αερισμού οι οποίες αυξάνουν σημαντικά την κυκλοφορία του αέρα και μειώνουν την υγρασία ώστε να επιτυγχάνεται τέλεια διαπνοή του στρώματος και απόλυτη άνεση.

ΔΙΠΛΗƩ ΟΨΗƩ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΧΡΗƩΗ

Ʃχεδιάσαμε το Βaby air mind στρώμα μας με δύο επίπεδα σταθερότητας. Αυτό σημαίνει ότι το μικρό σας θα έχει το κρεβάτι που χρειάζεται για να υποστηρίξει την ανάπτυξή του για χρόνια. Η μία πλευρά του στρώματος είναι ειδικά κατασκευασμένη για βρέφη και η άλλη για νήπια. Ξεκινήστε το μωρό σας από τη πιο σκληρή πλευρά του στρώματος Προορισμένη για χρήση από νεογέννητο έως ένα έτος, η βρεφική πλευρά του στρώματος παρέχει την υποστήριξη που χρειάζεται το μωρό σας σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο ανάπτυξης.

Ελάτε και αγγίξτε την ποιότητα των στρωμάτων Flexystrom

Βρείτε το κοντινότερο κατάστημά μας

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Ύψος στρώματος

Ύψος στρώματος 14cm

εγγυηση στρωματος

Εγγύηση προϊόντων

Στρωμα σε όλες τις διαστασεις

Τα στρώματα είναι
διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

Πιστοποιήσεις στρωμάτων

πιστοποιηση στρωματος FIRA
πιστοποιηση  ιατρικού στρωματος
πιστοποιηση ακαυτο στρωματος
πιστοποιηση στρωματος lga tested
πιστοποιηση στρωματος woolmark
πιστοποιηση στρωματος tuv
πιστοποιηση στρωματος oeko text
πιστοποιηση στρωματος soft gel