Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

/
ALOE VERA

ALOE VERA

Υφασμα εμπλουτισμένο με aloe vera. Η aloe είναι γνωστή με την ονομασία "το θαύμα της φύσης" και όχι άδικα. Το μοναδικό αυτό φυτό καταφέρνει να δημιουργήσει μέσα του περίπου 200 διαφορετικά συστατικά που ενισχύουν την άμυνα του οργανισμού απέναντι στους ιούς και προλαμβάνει τις καρκινογενέσεις που γίνονται καθημερινά μέσα στον οργανισμό μας. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
LEMON

LEMON

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το ύφασμα LEMON είναι εμπλουτισμένο με το αιθέριο έλαιο του λεμονιού το οποίο χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία για την ισορροπία του νευρικού συστήματος και για την αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος. Το λεμόνι με τις ενεργητικές και αντισηπτικές του ιδιότητες αγκαλιάζει το σώμα δίνοντας του μια ευχάριστη αίσθηση καθαριότητας και ευεξίας. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
CHAMOMILE

CHAMOMILE

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το κάλυμμα CHAMOMILE είναι από υλικά υψηλής τεχνολογίας με αιθέρια έλαια τα οποία με την τριβή ελευθερώνουν σταδιακά ένα διακριτικό άρωμα χαμομηλιού ιδανικό για ύπνο και χαλάρωση. Το αιθέριο έλαιο του χαμομηλιού χρησιμοποιείται στην αρωματοθεραπεία ως καταπραϋντικό, χαλαρωτικό, υπνωτικό, για αρθρίτιδες, αλλεργίες και δερματίτιδες. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
WATERLILY

WATERLILY

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Ανάγλυφο ύφασμα το οποίο είναι εμπλουτισμένο με φυτικές ίνες από νούφαρο που επιτρέπουν στον αέρα να περάσει ελεύθερα μέσα από το στρώμα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ιδανική θερμοκρασία αποφεύγοντας τον πολλαπλασιασμό των ακάρεων και την εμφάνιση αλλεργιών. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
SILVER & LIFE

SILVER & LIFE

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Υφασμα εμπλουτισμένο με ίνες από ασήμι που βοηθούν στην διατήρηση της σταθερής θερμοκρασίας του ανθρώπινου σώματος. Έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, διακόπτοντας τις δραστηριότητες των μικροοργανισμών εμποδίζοντας έτσι την εμφάνιση της μούχλας και των βακτηρίων και των οσμών που προκαλούν. Ανάμεσα στα στοιχεία του υπάρχουν ίνες αργύρου οι οποίες επιτρέπουν την διάλυση του στατικού ηλεκτρισμού, ανακουφίζοντας έτσι το σώμα σας από την αρνητική φορτισμένη ενέργεια για ένα ξεκούραστο και υγιεινό ύπνο. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
MINT

MINT

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το ύφασμα MINT περιέχει το πιο γνωστό αιθέριο έλαιο στην αρωματοθεραπεία τη μέντα. Το αιθέριο έλαιο της μέντας βοηθάει στην καταπολέμηση του πονοκέφαλου, στην βελτίωση της αναπνοής και στην αύξηση της πνευματικής διαυγείας και μνήμης. Είναι σίγουρο ότι αν κοιμηθείτε σε ένα στρώμα με ύφασμα MINT θα ξυπνήσετε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
GINKGO BILOBA

GINKGO BILOBA

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το ύφασμα GINKGO BILOBA είναι εμπλουτισμένο με το φυτό ginkgo biloba γνωστό εδώ και χιλιάδες χρόνια για τις ευεργετικές του επιδράσεις που σχετίζονται με την κυκλοφορία του αίματος. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
SANIFRESH ENERGY

SANIFRESH ENERGY

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το ύφασμα SANIFRESH ENERGY είναι 100% αδιάβροχο και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για παιδιά και ηλικιωμένους. Έτσι λοιπόν, χάρη στη ειδική επεξεργασία του μπορείτε να ξεκουραστείτε και να ξυπνήσετε με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
COOL-MAX

COOL-MAX

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Οι ίνες που περιέχει το ύφασμα COOL-MAX εξασφαλίζει τη σωστή θερμοκρασία του σώματος από οποιαδήποτε υγρασία που δημιουργείται κατά τη διάρκεια του ύπνου. Κάθε ενήλικος, κατά μέσο όρο, χάνει το ένα τέταρτο του λίτρου υγρασίας από το σώμα του κάθε βράδυ. Αυτή η έκκριση της υγρασίας προκαλεί την παραγωγή ιδρώτα, η οποία δεν βοηθάει σε ένα χαλαρωτικό και ξεκούραστο ύπνο. Με το συγκεκριμένο ύφασμα η εφίδρωση μειώνεται και το σώμα παραμένει δροσερό σ’ όλη τη διάρκεια του ύπνου. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
SOYA

SOYA

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το ύφασμα SOYA είναι εμπλουτισμένο με σόγια η οποία είναι πλούσια σε βιταμίνες και ανόργανα συστατικά στοιχεία. Έχει εξαιρετικές ιδιότητες που βοηθούν στην ενυδάτωση και στην αναζωογόνηση του δέρματος, που λόγω των χαλαρωτικών ιδιοτήτων παρέχει μια ευχάριστη ξεκούραση. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
BAYSCENT

BAYSCENT

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το ύφασμα BAYSCENT περιέχει μικροκάψουλες οι οποίες εξουδετερώνουν και αποτρέπουν τον σχηματισμό βακτηριδίων που είναι η αιτία των κακών οσμών. Έτσι λοιπόν, χάρη στην ειδική επεξεργασία του μπορείτε να ξεκουραστείτε χωρίς δυσάρεστες οσμές και να ξυπνήσετε με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
EULAN-NANOTECH

EULAN-NANOTECH

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το ύφασμα EULAN-NANOTECH περιέχει μικροκάψουλες οι οποίες εξουδετερώνουν και αποτρέπουν τον σχηματισμό βακτηριδίων που είναι η αιτία των κακών οσμών. Έτσι λοιπόν, χάρη στην ειδική επεξεργασία του μπορείτε να ξεκουραστείτε χωρίς δυσάρεστες οσμές και να ξυπνήσετε με μια ευχάριστη αίσθηση φρεσκάδας. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
BAMBOO

BAMBOO

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Οι φυτικές ίνες BAMBOO που περιέχει το ύφασμα παρέχουν άριστο αερισμό του στρώματος και απορροφούν την υγρασία του σώματος, έτσι ο ιδρώτας εξατμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά. Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα υφάσματα στρωμάτων με BAMBOO διατηρούν τη θερμοκρασία του σώματος 1 – 2 βαθμούς πιο χαμηλή σε σύγκριση με τα απλά υφάσματα. Επίσης εξασφαλίζουν την υψηλή διαπνοή κατά τη διάρκεια του ύπνου χαρίζοντας σε εσάς και την οικογένεια σας έναν απολαυστικό ύπνο. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
SOYA

LAVENDER

Υλικά Στρωμάτων FlexystromΤο ύφασμα LAVENDER περιέχει σύμφωνα με έρευνες ένα από τα πέντε καλύτερα αιθέρια έλαια για το δέρμα, την λεβάντα. Το μοναδικό άρωμα της είναι ικανό να αναζωογονήσει το δέρμα και το σώμα, να γιατρέψει την αϋπνία, τους πονοκεφάλους και να κάνει την κούραση να φύγει μέσα σε λίγα λεπτά. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.
VICUNA-SETA

VICUNA-SETA

Υλικά Στρωμάτων Flexystrom Το ύφασμα VICUNA-SETA είναι κατασκευασμένο από τη μια πλευρά με μαλλί από λάμα για το χειμώνα και από την άλλη πλευρά με απαλό μετάξι για το καλοκαίρι. Αυτή η ιδιαιτερότητα του σας προσφέρει την επιλογή κρύο ή ζέστη ανάλογα την εποχή. Πλένεται στους 40°C και διατηρεί τις ιδιότητές του ακόμα και μετά από πάρα πολλές πλύσεις.