Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

/
γαια υλικο στρωματος

GAIA

Αποτελείται από νερό, πρώτες ύλες που προέρχονται από ανανεώσιμες πηγές, όπως η σόγια και ένα μίγμα αιθέριων ελαίων και βοτάνων που είναι σε ιδιαίτερα συμπυκνωμένη μορφή μέσα στη δομή του. Αυτά τα πολύτιμα υγρά περιποιούνται το δέρμα δίνοντας ευεργετική ενέργεια στο σώμα και το πνεύμα. Έχουν υψηλή αντιφλεγμονώδη και καρδιοπροστατευτική αξία, ευνοώντας την ελαστικότητα και την ενυδάτωση του δέρματος. Eπίσης τα αιθέρια έλαια προσφέρουν αρωματοθεραπεία η οποία είναι μια από τις πιο δημοφιλές συμπληρωματικές θεραπευτικές αγωγές στον κόσμο. Είναι το πιο καινοτόμο προϊόν που συνδέεται με εντελώς φυσικές πρώτες ύλες , κάνοντας το σημείο αναφοράς στην αγορά των στρωμάτων.
waterlily υλικο στρωματος

WATERLILY

Καινοτόμος ιδέα της άνεσης με στοιχεία υψηλής τεχνολογίας. Είναι ένα τεχνολογικά προηγμένο υλικό, σχεδιασμένο για να προσφέρει την υψηλότερη απόδοση στους τομείς των στρωμάτων. Η ειδική φόρμουλα αυτού του αφρού βασίζεται αποκλειστικά στο νερό και στα εκχυλίσματα από νούφαρο,απαλλαγμένο από βλαβερές προσμίξεις αλλεργιογόνων ουσιών και σύμφωνο με τις απαιτήσεις του ΟΕΚΟ-ΤΕΧ®Standard 100. Αντιπροσωπεύει μια νέα αντίληψη της άνεσης με βάση την πραγματική ευεξία συνδυάζοντας υψηλή τεχνολογία με φυσικά στοιχεία. Η δομή του αποτελείται από μικροσκοπικά κύτταρα τα οποία επικοινωνούν μεταξύ τους και επιτρέπουν στον αέρα να περάσει ελεύθερα μέσα από το στρώμα, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο την ιδανική θερμοκρασία αποφεύγοντας τον πολλαπλασιασμό των ακάρεων και την εμφάνιση αλλεργιών. Προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του σώματος με ιδιαίτερη έμφαση στη σπονδυλική στήλη. Διατηρεί την ελαστικότητα και το αρχικό του σχήμα ακόμα και μετά από πολλά χρόνια χρήσης. Η υπηρεσία Περιβαλλοντικής Προστασίας στη Αμερική έχει αναγνωρίσει την εξαιρετική συμβολή του Waterlily στην προστασία για το παγκόσμιο περιβάλλον.
MEMORY FOAM-VISCO MIND υλικο στρωματος

MEMORY FOAM-VISCO MIND

Eίναι ένα από τα πλέον σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή των στρωμάτων. Αρχικά χρησιμοποιήθηκε από τη NASA ( διαστημική υπηρεσία των ΗΠΑ) για τις ανάγκες των αστροναυτών στο διάστημα, αργότερα χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία των πιο εξελιγμένων στρωμάτων. Προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του ανθρώπινου σώματος, έτσι το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα, βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος . Ανακουφίζει από τον πόνο στην πλάτη, στον αυχένα και τις αρθρώσεις.
LATEXCEL υλικο στρωματος

LATEXCEL

Eίναι ένα φυσικό υλικό το οποίο προέρχεται μετά από ειδική επεξεργασία από το εκχύλισμα του καουτσουκόδεντρου. Κατά τη στερεοποίηση το στρώμα αποκτά επτά διαφορετικές ζώνες σκληρότητας, η κάθε μία κατάλληλη για κάθε περιοχή του ανθρώπινου σώματος (κεφάλι – αυχένας – πλάτη – μέση – λεκάνη –μηροί – γόνατα – πέλματα). Έτσι έχουμε ένα στρώμα που αγκαλιάζει και στηρίζει απόλυτα όλα τα σημεία του ανθρώπινου κορμού, καθώς ασκεί διαφορετική πίεση στο στρώμα το κεφάλι ή το πέλμα μας απ’ την πίεση που ασκεί η μέση και πολύ περισσότερο η πλάτη μας. Επιπλέον το φυσικό latex διαθέτει ειδικές κυψέλες οι οποίες επιτρέπουν τον αερισμό του εσωτερικού του στρώματος. Ιδιαίτερα ανθεκτικό, εύκαμπτο χωρίς να χάνει την φυσική του ιδιότητα. Είναι υποαλλεργικό και αντιβακτηριακό, καθώς λόγω της σύνθεσής του δεν συσσωρεύει μικρόβια και ακάρεα.
γαια υλικο στρωματος

VISCOELASTICO

Tο 100% οικολογικό waterlily σε συνδυασμό με το προηγμένο τεχνολογικό viscoelastico(memory foam) δημιούργησαν αυτό το ιδιαίτερο υλικό. Το βασικό στοιχείο του συγκεκριμένου υλικού είναι το νερό και τα εκχυλίσματα από νούφαρο, τα οποία βοηθούν στην προστασία του περιβάλλοντος. Η δομή του αποτελείται από μικροσκοπικά κύτταρα που επιτρέπουν στον αέρα να περάσει εύκολα μέσα από το στρώμα, διασφαλίζοντας τον καλύτερο αερισμό του στρώματος και επιτρέπει την διασπορά της υγρασίας και της θερμότητας εξασφαλίζοντας μια ιδανική θερμοκρασία για την αποφυγή πολλαπλασιασμού ακάρεων και την πιθανή επακόλουθη εμφάνιση αλλεργιών. Προσαρμόζεται τέλεια στο σχήμα του ανθρώπινου σώματος, έτσι το βάρος κατανέμεται ομοιόμορφα , βελτιώνοντας την κυκλοφορία του αίματος και χαρίζει έναν απολαυστικό και υγιεινό ύπνο. Εμπιστευτείτε ένα στρώμα αφρού Waterlily Viscoelastico να δώσει μια ευεργετική επίδραση στο σώμα σας και θα ξυπνάτε ξεκούραστοι και ανανεωμένοι.