Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

/

Στρώματα Perdormire Economy

Στρώματα ύπνου σε οικονομικές τιμές με δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας εντός Αττικής.

Τα οφέλη ενός καλού οικονομικού στρώματος... Μάθετε περισσότερα

Παρά το γεγονός πως το 1/3 της ζωής του, ο άνθρωπος το περνάει στο κρεβάτι του, στην πλειοψηφία τους οι Έλληνες δεν αλλάζουν στρώμα παρά μόνο όταν το υπάρχον τους αρχίζει να τους ενοχλεί ανατομικά ή όταν τα ελατήρια του προκαλούν ανισσοροπία σε αυτό. Ακόμα και τότε όμως η λύση στην οποία απευθύνονται οι περισσότεροι είναι η πιο οικονομική.

Η flexystrom με έντονη την αίσθηση της ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή και έχοντας πάντα στο μυαλό την τάση του να θεωρεί ο καθένας καλύτερο το στρώμα εκείνο που αντέχει η τσέπη του, προσφέρει την Perdormire Economy στρωμάτων σε εξαιρετικά συμφέρουσες τιμές (ενδεικτικά αναφέρουμε πως μονό και διπλό στρώμα μπορείτε να βρείτε από 129€ και 239€ αντίστοιχα).

Στην Perdormire Economy, μεταξύ άλλων, υπάρχουν στρώματα υποαλλεργικά φτιαγμένα από waterlily, memory foam και φυσικό latex που αγκαλιάζουν άψογα κάθε καμπύλη του σώματος προσφέροντας άριστη στήριξη της σπονδυλικής στήλης κατά τη διάρκεια ενός ωφέλιμου και ξεκούραστου ύπνου, με αφαιρούμενα και πλενόμενα αντιμικροβιακά καλύμματα.

Όλα τα στρώματα Στρώματα Economy Στρώματα Natural Στρώματα Luxury Στρώματα Latex Στρώματα Ελατήρια