Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

/

Στρώματα ύπνου Perdormire Natural

Στρώματα ύπνου σε οικονομικές τιμές με δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας εντός Αττικής.

Τα οφέλη ενός καλού στρώματος

Τα οφέλη ενός καλού στρώματος στην ανθρώπινη υγεία είναι αναμφισβήτητα  πολλά, από τα σημαντικότερα ωστόσο είναι η ευεξία, η πνευματική και σωματική  διαύγεια, η ανακούφιση από μυϊκούς πόνους καθώς και η δραστική μείωση του άγχους. Η flexystrom αναγνωρίζοντας τις παραπάνω "θεραπευτικές" ιδιότητες των στρωμάτων, δημιούργησε μέσα από ένα συνδυασμό εξειδικευμένων οικολογικών υλικών τη Perdormire Natural συλλογή στρωμάτων.

Στρώματα από φυσικά υλικά, μαλλί (απορροφά την υγρασία του σώματος και το βοηθά να μην ιδρώνει), 100% φυσικό latex (στρώματα ιδανικά για όσους ταλαιπωρούνται από αλλεργίες και αλλεργικά άσθματα μιας και είναι πολύ ανθεκτικά στα ακάρεα της οικιακής σκόνης, τους μύκητες και τη μούχλα), waterlily viscoelastico (ειδική σύνθεση που  προσφέρει τέλεια στήριξη χωρίς να δημιουργεί σημεία πίεσης στο σώμα, μειώνει ως και 80%  το στριφογύρισμα στο κρεβάτι εξασφαλίζοντας μυοχαλαρωτικό ύπνο),  memory foam με ύφασμα cool-max (ρυθμίζει τη θερμοκρασία με αόρατα μικροσφαιρίδια ικανά να απορροφούν ή να απελευθερώνουν θερμότητα).

 Όπως σε όλες μας τις συλλογές έτσι και σε αυτή, τα στρώματα  είναι υπενδεδυμένα με ειδικά υφάσματα που παρέχουν αντιμικροβιακή προστασία. Τον τέλειο συνδυασμό τεχνολογίας και  οικολογίας ωστόσο αποτελεί το ύφασμα Vicuna-Seta από ζεστό μαλλί λάμα και απαλό μετάξι αντίστοιχα στις δύο πλευρές του στρώματος. Ανάμεσα στα στρώματα που ξεχωρίζουν είναι αυτά που τα υφάσματά τους, βασισμένα στις αρχές της αρωματοθεραπείας, ελευθερώνουν σταδιακά μέσω της τριβής απαλά αρώματα (π.χ.  λεβάντας) τα οποία καταπραΰνουν προβλήματα όπως πονοκεφάλους και κόπωση. Τα στρώματα από φυσικές πρώτες ύλες παρέχουν στο σώμα ισομετρική υποστήριξη και αποδεδειγμένα έχουν μεγαλύτερη αντοχή στη κακή χρήση μέσα στο πέρασμα του χρόνου.

( ενδεικτικά αναφέρουμε πως μονό και διπλό στρώμα μπορείτε να βρείτε από 400€ και 650€ αντίστοιχα).

Όλα τα στρώματα Στρώματα Economy Στρώματα Natural Στρώματα Luxury Στρώματα Latex Στρώματα Ελατήρια