Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

/

Στρώματα ύπνου Perdormire Luxury

Στρώματα ύπνου σε οικονομικές τιμές με δωρεάν μεταφορά στο χώρο σας εντός Αττικής.

H Πολυτέλεια ειναι πλέον προσιτή... Μάθε περισσότερα

Λένε πως ο καλός ύπνος μεταξύ άλλων συνεπάγεται υγιή γηρατειά, συμφωνούμε... λένε πως κάτι που ξεπερνά τις οικονομικές μας δυνατότητες αποτελεί πολυτέλεια, διαφωνούμε...

Στη εταιρεία στρωμάτων flexystrom γνωρίζουμε καλά πως οι ανάγκες και οι προτιμήσεις των καταναλωτών ως προς την επιλογή του στρώματος τους διαφέρουν, αυτό που είναι πάντα ίδιο όμως είναι η δική μας ανάγκη να τους παρέχουμε τα στρώματα εκείνα που προσφέρουν άνεση, υποστήριξη και ποιότητα.

Η δημιουργία της Perdormire Luxury στρωμάτων, φέρνει στην κρεβατοκάμαρα σας όλα εκείνα τα οικολογικά υλικά, τα οποία χωρίς χημικές προσμίξεις και προερχόμενα από πιστοποιημένες πρώτες ύλες, προσφέρουν άριστη υγιεινή και αντιμικροβιακή προστασία στο εσωτερικό του στρώματος.

Στρώματα ανατομικά και αδιάβροχα, κατάλληλα για παιδιά και ηλικιωμένους, με ιδιαίτερες ενισχύσεις υψηλής πυκνότητας στην περιοχή των ώμων, της πλάτης, της λεκάνης και των ποδιών. Στρώματα που αγκαλιάζουν όλες τις καμπύλες του ανθρώπινου σώματος, μειώνουν της μυϊκές συσπάσεις και δίνουν την αίσθηση της έλλειψης της βαρύτητας. Στρώματα από φυσικό latex, memory foam, waterlilly Gaia (ειδικά κατασκευασμένο να βελτιώνει την κυκλοφορία στα κάτω άκρα), νερό, σόγια και αιθέρια έλαια ginkgo biloba (ευεργετικές επιδράσεις στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος), ylang-ylang (ιδιαίτερα χρήσιμο σε καταστάσεις ανησυχίας, έντασης, αϋπνίας), μέντας, λεμονιού, χαμομηλιού συνθέτουν την ιδιαίτερη αυτή συλλογή.

Όλα τα στρώματα Στρώματα Economy Στρώματα Natural Στρώματα Luxury Στρώματα Latex Στρώματα Ελατήρια