Στρωμα J’adore

Στρώμα Clima Memory
Στρώμα Clima Memory
Στρώμα Clima Memory

Στρώμα με αφαιρούμενο ύφασμα Jacquard lurex, το οποίο προσφέρει  υψηλό επίπεδο άνεσης και ελαστικότητας κατά τη διάρκεια του ύπνου. Χάρη στην πρωτότυπη σύνθεση του και την κομψή αισθητική του, είναι σε θέση να προσφέρει εξαιρετική άνεση και απαλότητα. Επένδυση με extra soft foam και στις δυο πλευρές του υφάσματος που το κάνει να διαφοροποιείται  σε σχέση με τα παραδοσιακά υφάσματα των στρωμάτων. Το εσωτερικό του στρώματος αποτελείται από 3 στρώσεις :στο πάνω μέρος έχει μια στρώση Visco Mind, ένα καινοτόμο υλικό που συνδυάζει την εργονομία και την άνεση εξασφαλίζοντας ισορροπημένη στήριξη, εκμηδενίζοντας τις πιέσεις που ασκούνται σε κεφάλι, αυχένα και μέση, εξασφαλίζοντας την καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Στη μέση αποτελείται από μια στρώση extra soft foam, υλικό με εξαιρετική απαλότητα και σκληρότητα. Τέλος στο κάτω μέρος αποτελείται από μια στρώση Βio Foam Soia HR, ένα καινοτόμο υλικό κατασκευασμένο από 30% από φυσικά μη επεξεργασμένα εκχυλίσματα σόγιας σε συνδυασμό με νερό. Η ειδική επεξεργασία του συγκεκριμένου στρώματος βοηθάει στην καλύτερη κυκλοφορία του αέρα και είναι σε θέση να μειώσει την υγρασία.
 Με δύο διαφορετικές σκληρότητες μαλακό-σκληρό που σας επιτρέπει να διαλέξετε τη πλευρά που ταιριάζει καλύτερα στο σώμα σας, χαρίζοντας έναν απολαυστικό ύπνο.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

  • Εσωτερικός πυρήνας 24,5cm που αποτελείται : 1. Maxi J’adore : 4,5cm Green Visco Mind και 20cm Bio Foam Soia Hr 2.Maxi J’adore Comfort: 4,5cm Green Visco Mind , 3,5cm Blue Extra Soft foam και 16,5cm Bio Foam Soia Hr
  • Ορθοπεδικό-Ανατομικό
  • Υποαλλεργικό
  • Αντιμικροβιακό ύφασμα Jacquard lurex με 2,5cm extra soft foam από τη μια μεριά και 2,5cm extra soft foam από την άλλη
  • Ειδική περιμετρική φάσα αερισμού 3D
  • Πλένεται στους 40ο C
  • Συσκευασία σε κενό αέρος
  • Ύψος στρώματος 30cm
Share:

Εγγυηση προιοντων

Τροποι πληρωμης

Δεχόμαστε Visa, MasterCard and American Express.

Δωρεαν μεταφορα

Η δωρεάν μεταφορά ισχύει για περιοχές εντός Αττικής.

Διαστασεις

Τα στρώματα flexystrom είναι διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

στρωματα perdormire
στρωματα perdormire