Στρωμα Genesi Md

Στρώμα Genesi Md
Στρώμα Genesi Md

Το Genesi δημιουργήθηκε αποκλειστικά  από φυσικά στοιχεία όπως η σόγια, το νερό, ο άνθρακας και το ασήμι. Η εσωτερική του δομή αποτελείται:


·      από το εξελιγμένο στα εργαστήρια της NASA υλικό MEMORY- από φυσική σόγια - που θυμάται το σχήμα του σώματος
·      τη βάση από ελαστική σόγια η οποία παρέχει τέλεια ορθοπεδική στήριξη.


Χάρη σε αυτά τα μοναδικά υλικά το Genesi  πρoσαρμόζεται σε οποιοδήποτε τύπο σώματος και ικανοποιεί απόλυτα κάθε απαίτηση στον ύπνο. Η σόγια του Genesi είναι αποτέλεσμα της ένωσης του καρπού της σόγιας και του νερού. Ο τέλειος συνδυασμός που ενώνει την τεχνολογία με την φύση. Το ιδιαίτερο ύφασμα του Genesi αποτελείται από 3 φυσικά στοιχεία: τον άνθρακα, το ασήμι και τη σόγια.


Άνθρακας: Βοηθάει στην απομάκρυνση των ηλεκτροστατικών φορτίων από το σώμα που συσσωρεύονται κατά την διάρκεια της ημέρας. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η ηλεκτροβιολογική ισορροπία του ανθρώπινου οργανισμού με αποτέλεσμα την καλή διάθεση και ευεξία.


 Ασήμι: Είναι αναγνωρισμένο ως το πιο  αντιμικροβιακό στοιχείο στη φύση. Οι ίνες ασημιού στο ύφασμα του Genesi αποτελούν ασπίδα  προστασίας κατά των μικροβίων  και των ακάρεων. Επιπλέον διατηρούν σταθερή την θερμοκρασία του σώματος και βοηθούν στην αποβολή της υγρασίας από την εφίδρωση κατά την διάρκεια του ύπνου.


 Σόγια: Απαλή υφή, φωτεινή όπως το μετάξι, η σόγια είναι η μοναδική βοτανική πρωτεϊνική ίνα στον κόσμο με  μοναδικά  ευχάριστη αφή και μια ξεχωριστή αίσθηση χαλάρωσης.
Επιπλέον τα αμινοξέα της σόγιας είναι συγγενικά με τα αμινοξέα του ανθρώπινου δέρματος.
Έτσι σε κάθε επαφή το σώμα αγκαλιάζεται από την φύση που προσφέρει  φυσική προστασία και αναζοωγόνηση.

Share:

Εγγυηση προιοντων

Τροποι πληρωμης

Δεχόμαστε Visa, MasterCard and American Express.

Δωρεαν μεταφορα

Η δωρεάν μεταφορά ισχύει για περιοχές εντός Αττικής.

Διαστασεις

Τα στρώματα flexystrom είναι διαθέσιμα σε όλες τις διαστάσεις.

στρωματα perdormire
στρωματα perdormire
στρωματα perdormire
στρωματα perdormire