Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

/

Μαξιλάρια flexystrom

Η flexystrom με γνώμονα πάντα τη σωστή στήριξη του κεφαλιού και του αυχένα σας προσφέρει μια ποικιλία από μαξιλάρια διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων.

Γνωρίζετε ότι το λάθος μαξιλάρι είναι η αιτία πονοκεφάλων... μάθετε περισσότερα

Σίγουρα σας έχει τύχει ενώ έχετε κοιμηθεί πολλές ώρες να ξυπνήσετε πιο κουρασμένος από πριν με έντονους πόνους στον αυχένα και στο κεφάλι, αυτό συμβαίνει γιατί στον ύπνο τελικά σημασία δεν έχει τόσο η ποσότητα όσο η ποιότητα αυτού.

Έχοντας πλέον αγοράσει το κατάλληλο στρώμα, επουδενί δεν πρέπει να αμελήσετε την αγορά του μαξιλαριού εκείνου που θα σας χαρίσει τον ανάλαφρο και υγιή ύπνο που επιθυμείτε.

Το βασικότερο κριτήριο στην αγορά ενός μαξιλαριού αποτελεί η στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου. Για παράδειγμα, αν κοιμόσαστε ανάσκελα το μαξιλάρι πρέπει να είναι λεπτό για να μην σηκώνεται το κεφάλι σε τέτοιο ύψος που να εμποδίζει την αναπνοή, αν κοιμόσαστε σε εμβρυϊκή στάση το μαξιλάρι πρέπει να είναι παχύ ώστε να συμπληρώνεται το κενό που υπάρχει ανάμεσα στο στρώμα και το κεφάλι, τέλος αν κοιμόσαστε μπρούμυτα τότε το μαξιλάρι σας πρέπει να είναι ιδιαίτερα λεπτό ώστε να μην υπερεκτείνεται η αυχενική μοίρα.

Η flexystrom με γνώμονα πάντα τη σωστή στήριξη του κεφαλιού και του αυχένα σας προσφέρει μια ποικιλία από μαξιλάρια διαφορετικών μεγεθών και σχημάτων. Μαξιλάρια ανατομικά, Μαξιλάρια υποαλλεργικά, Μαξιλάρια ειδικά για προβλήματα στην αυχενική μοίρα με 100% memory foam (παίρνουν το σχήμα του κεφαλιού) και φυσικό latex (προσδίδουν στην ευθυγράμμιση του λαιμού με την πλάτη, πολύ ανθεκτικά στα ακάρεα της οικιακής σκόνης), μαξιλάρια εμπλουτισμένα με θεραπευτικά αιθέρια έλαια για χαλάρωση και ευεξία και μαξιλάρια εμπλουτισμένα με ειδικό gel που απορροφούν τον ιδρώτα.