Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

/

Ανωστρώματα

Τα ανωστρώματα μας προσφέρουν γαλήνιο και ξεκούραστο ύπνο γιατί αγκαλιάζουν το σώμα σας

Τα ανωστρώματα μας ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μέγεθος κρεβατιού και στρώματος... μάθετε περισσότερα

Το ανώστρωμα είναι ένα αφαιρούμενο, λεπτότερα γεμισμένο στρώμα που τοποθετείται πάνω από το κανονικό πολλές φορές και ως προστατευτικό. Στόχος του είναι να συμπληρώσει την άνεση του στρώματος σας προσθέτοντας πάντα μια πολυτελή αίσθηση απαλότητας.

Τα πιο δημοφιλή ανωστρώματα είναι φτιαγμένα από memory foam, γιατί προσαρμόζονται ακριβώς στο σχήμα και τη στάση του σώματος κατά τη διάρκεια του ύπνου, βοηθώντας έτσι στην ανακούφιση από την πίεση που δέχονται οι ώμοι, η σπονδυλική στήλη και τα πόδια όταν κανείς στριφογυρνά στο κρεβάτι ή αλλάζει πολλές στάσεις.

Τα ανωστρώματα της flexystrom είναι διαθέσιμα ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε μέγεθος κρεβατιού και στρώματος, κατασκευασμένα από φυσικό latex, memory foam ή ακόμα και από ελαστική βισκόζη (viscoelastico). Το viscoelastico είναι ένα υλικό προηγμένης τεχνολογίας που αποτελείται από ανοιχτές κυψέλες οι οποίες διοχετεύουν αέρα και σε γειτονικά κύτταρα αντιδρώντας στο βάρος και τη θερμότητα που αποβάλλει ο χρήστης.

Τα ανωστρώματα μας προσφέρουν γαλήνιο και ξεκούραστο ύπνο γιατί αγκαλιάζουν το σώμα σας, ελαχιστοποιούν τα σημεία πίεσης με αποτέλεσμα να αποσυμφορίζεται το σώμα αφού βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και μειώνονται οι μυϊκοί πόνοι.