Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

Στρώματα Flexystrom

Γιατί ο ύπνος πρέπει να είναι απόλαυση

/

Ανατομικά τελάρα

Τα ανατομικά τελάρα της flexystrom χαρακτηρίζονται από προσεκτικό σχεδιασμό ώστε οι μηχανισμοί, πτυσσόμενοι ή μη, να είναι λειτουργικοί και ανθεκτικοί.

Tα τελάρα μας είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας μεταλλικά πλαίσια ... μάθετε περισσότερα

Ως ανατομικό τελάρο ορίζεται το μέρος εκείνο του κρεβατιού πάνω στο οποίο τοποθετείται το στρώμα, ουσιαστικά το υποστηρίζει ώστε αυτό να αποδώσει τα μέγιστα. Όταν επιλέγετε ένα πλαίσιο κρεβατιού πρέπει να είναι είσαστε σίγουροι πως αυτό μπορεί να υποστηρίξει το βάρος το δικό του, του στρώματος και το δικό σας.

Τα ανατομικά τελάρα της flexystrom χαρακτηρίζονται από προσεκτικό σχεδιασμό ώστε οι μηχανισμοί, πτυσσόμενοι ή μη, να είναι λειτουργικοί και ανθεκτικοί. Τα τελάρα μας είναι κατασκευασμένα από εξαιρετικής ποιότητας μεταλλικά πλαίσια και κόντρα πλακέ οξιάς, δεν σπάνε εύκολα, δεν τρίζουν και δεν διαβρώνονται από την υγρασία. Ο χρωματισμός τους γίνεται με μη τοξικά υλικά που βάση έχουν το νερό και άλλα άοσμα μη ρυπογόνα προϊόντα, διατίθενται σε διάφορες διαστάσεις.

Έχοντας αγοράσει το σωστό ανατομικό τελάρο, το κατάλληλο στρώμα και το μαξιλάρι εκείνο που καλύπτει τις εξατομικευμένες σας ανάγκες, έχετε εξασφαλίσει τον ιδανικό ύπνο...